Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Western Brook Pond Fjord cruise

Duur 2 Uur

Soort Excursies

Prijs (vanaf) € 74

Vanuit Gros Morne National Park, Newfoundland

Diepe kloven en ruige kusten zijn kenmerkend voor Newfoundland. Aan de westkust ligt het bekende Gros Morne National Park, dat vanwege het bijzondere landschap door Unesco uitgeroepen is tot werelderfgoed. De indrukwekkende fjorden in dit nationale park kun je het beste bezichtigen tijdens een boottocht op de Western Brook Pond, een van de spectaculairste grote meren in het park. Dit 16 kilometer lange meer is onder andere het thuis van Atlantische zalmen en forel. Je tour vertrekt na een wandeling van ongeveer 3 kilometer over de Western Brook Pond Trail vanaf Pond Boat Dock. Vanaf de boot geniet je van het prachtige uitzicht op The Longe Range Mountains met hun diepe fjorden, die zich uitstrekken ten noorden van het Western Brook Pond.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Overige info

Duur: 2 uur
Data: 15 mei t/m 15 oktober
Vertrek: Gros Morne National Park, circa 26 kilometer ten noorden van Rocky Harbour, dagelijks om 12:30 uur en van 1 juli t/m 31 augustus tevens om 10:00, 11:00, 13:30 en 15:00 uur

Let op: Het Western Brook Pond Fjord is te bereiken via een goed begaanbaar wandelpad van circa 3 kilometer. Wanneer je moeite hebt met lopen is het niet aan te raden deze excursie te boeken.

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de aanvraag af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.