Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

IJsbergen & wildlife cruise, per zodiak

Duur 2 Uur

Soort Excursies

Prijs (vanaf) € 58

vanuit het noorden op Newfoundland

De Strait of Belle Isle tussen Newfoundland en Labrador kent het langste seizoen waarin ijsbergen te zien zijn. Daarnaast komen hier veel walvissen voor. Het is natuurlijk helemaal gaaf als je beide ziet, maar daarvoor moet je er wel in het juiste seizoen zijn. Als alles meezit, zijn de eerste twee weken van juli de beste tijd om zowel walvissen als ijsbergen te zien. Je vertrekt nabij L'Anse aux Meadows en gaat per Zodiac zo'n 1,5 tot 2 uur het water op, op zoek naar de mooiste ijsbergen. Je vaart langs het Quirpon Island Lighthouse, waar dankzij een unieke stroming een voedselrijk gebied te vinden is voor bultugwalvissen, orka's, dolfijnen en andere zeedieren. Afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden bezoeken we ook een scheepswrak op een eilandje en zien we L'Anse aux Meadows zoals de Vikingen deze plek ook als eersten zagen: vanaf zee!

De uitzichten zijn afhankelijk van het seizoen en de stroming vanaf de Noordpool. De meeste ijsbergen worden gezien in het voorjaar. Op een speciale website wordt precies aangegeven waar en wanneer de ijsbergen gespot worden. Ook in de zomer is de excursie de moeite waard. Dan vergezellen walvissen en dolfijnen de boot. Ook dan kunnen er ijsbergen gespot worden. Geniet van de ruige kustlijn, indrukwekkende ijsbergen, walvissen, dolfijnen en zeevogels en vergeet je camera niet!

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Overige info

Duur: 2 uur 
Data: 1 mei t/m 1 september 
Vertrek: 09:30, 13:00 en 16:00 uur 

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe