Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Lake Wanaka Cruise & Mou Waho Island vanuit Wanaka

Duur 4 Uur

Soort Excursies

Prijs (vanaf) € 170

Unieke cruise en wandeltocht Lake Wanaka

Geniet van een boottocht op Lake Wanaka, gevolgd door een unieke natuurwandeling op Mou Waho Island. Tijdens de trip vertelt een ervaren en enthousiaste gids je alles over de diversiteit van het landschap en de flora & fauna van deze unieke omgeving.

Mou Waho Island Nature Reserve ligt ongeveer in het midden van Lake Wanaka. Dit eiland is een uniek overblijfsel uit de laatste ijstijd, maar ook een plek voor de geschiedenis van de scheepvaart. Vroeger was dit een aanlegplaats voor de stoomboten op het meer. Een boottocht van ongeveer een half uur brengt ons van Wanaka naar Mou Waho Island Nature Reserve. Aan de oostkant van het eiland legt de boot aan. Hier zijn overblijfselen van een vroege nederzetting zichtbaar: een stenen kade en een hut. Vanaf de aanlegplaats wandelen we door inheemse bossen omhoog richting Tyrwhitt Peak. Vlak voor de top zien we Arethusa Pool, een intrigerend meertje op het eiland met weer kleine eilandjes erin. Vanaf de top hebben we een prachtig en weids uitzicht over Lake Wanaka, de omliggende bergen en valleien en Arethusa Pool. Dit is de perfecte plek om te pauzeren met een kopje thee of koffie. Daarna vervolgen we de weg terug naar beneden, waar we weer bij de boot aankomen voor de boottocht terug naar Wanaka.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• morning of afternoon tea

Niet inbegrepen:
• lunch

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de aanvraag af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.