Askja

Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Trans Kalahari Walk

  • • Maximaal 4 personen
  • • Makkelijk in te passen in elke reis
  • • Begeleide wandeling door duinlandschap
  • • Slapen in tentenkamp in kalahari
Duur 3 Dagen

Soort Meerdaagse excursies

Prijs (vanaf) € 395

Wandeling en overnachting in Kalahari

Wandelen en overnachten in de uitgestrekte Afrikaanse savanne is een pure natuurbeleving. De met goudgele grassen bedekte rode zandduinen van de Kalahari zullen iedere natuurliefhebber fascineren. Zie hoe kuddes antilopen de onmetelijke steppe afstruinen naar voedsel of ontdek een giraf die zich schuil houdt tussen de bomen. De zonsondergang en oorverdovende stilte tijdens je overnachting in een klein tentenkamp midden in de Kalahari zijn onvergetelijk. 's Avonds geniet je van een heerlijke braai boven op een duin onder de heldere Namibische sterrenhemel. 

Na je eerste nacht in de comfortabele Kalahari Red Dunes Lodge is het tijd voor de wandeling door de duinen. Je wandelt over oneindige reeksen rode zandduinen, die de uitgestrekte savannes vol grassen en bomen doorkruisen. Hier zijn regelmatig giraffen en kuddes oryx te zien. De wandeling, onder begeleiding van een ervaren gids, brengt je uiteindelijk bij een paradijsje midden in deze indrukwekkende natuur. Een klein tentenkamp met veranda en zwembad zijn je thuis voor die avond. De Trans Kalahari Walk is een perfecte combinatie van een comfortabel verblijf in een lodge met een inspannende, maar zeer lonende wandeling door de duinen, inclusief een kampvuur en bijzondere overnachting in de Kalahari.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Kalahari Red Dunes Lodge: Vanaf 14:00 uur kun je inchecken in de Kalahari Red Dunes Lodge bij Kalkrand voor je overnachting inclusief diner vanavond. Je hebt de hele middag de tijd om te genieten van de faciliteiten van de lodge. Maak een korte wandeling bij de lodge, lees een boek bij het zwembad of spot dieren bij de nabijgelegen waterpoel. 
Dag 2 - Dagwandeling door Kalahari: Een vroege start voor de dagwandeling vandaag biedt de mogelijkheid om op de top van een duin de zon te zien opkomen onder het genot van een kop koffie. De wandeling voert door de typische rode Kalahari-duinen, die worden afgewisseld met bomen en savanne-graslanden. In de middag kom je aan bij een gezellig duinkamp boven op een duin, waar je vannacht verblijft. Het kamp bestaat uit enkele tenten, een overdekte veranda met een prachtig uitzicht over de omgeving en een zwembad voor de hete middaguren. In de middag ga je nog naar een duinvallei diep in de Kalahari, waar veel wild gespot kan worden. Onder de sterrenhemel wordt een heerlijke 'braai' geserveerd.
Dag 3 - Terug naar lodge: Kort na zonsopgang begin je de dag met een ontbijt op de veranda van het kamp met uitzicht op de waterpoel, waar op dit uur van de dag misschien wel antilopen en giraffen komen drinken. Een korte ochtendwandeling brengt je terug naar de KalahariRed Dunes Lodge, vanwaar je op weg kunt naar je volgende interessante bestemming.

Kim Haarbrink

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis boeken? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Boek'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Overige info

N.B. dagrugzak met persoonlijke zaken als verrekijker, camera, zonnebrand en water draagt u zelf. Overige bagage voor de nacht in tentenkamp wordt voor u getransporteerd.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• Engelssprekende gids
• alle drankjes, snacks, maaltijden
• 1 overnachting in tentenkamp gedurende de wandeling
• 1 nacht in Kalahari Red Dunes Lodge inclusief diner en ontbijt
• bagage transport naar tentenkamp

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe