Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Desert Walking Trail

  • • Niet te missen ervaring
  • • Kleine groep en deskundige gids
  • • Slapen op een stretcher onder de sterrenhemel
Duur 3 Dagen

Soort Meerdaagse excursies

Prijs (vanaf) € 520

Begeleide wandelsafari door Namib Rand Nature Reserve

Bewonder de wildernis van het Namib Rand Nature Reserve met een kleinschalige groep van maximaal 8 personen. Deze wandeltrail laat je de schoonheid van de woestijn van dichtbij ervaren. Er is geen betere manier om dit te doen dan te voet. Tijdens een wandeling ontdek je geheimen van de Namib-woestijn die je onmogelijk kunt ervaren als je met een auto op pad gaat, alleen al omdat de meeste plekken niet per auto bereikbaar zijn. Je ervaart de verschillende aspecten van de woestijn: van bergachtig terrein tot grote zandduinen. Een deskundige gids zorgt voor een perfecte introductie in deze bijzondere wereld.

Tijdens deze 3-daagse trip wandel je in totaal ongeveer 12 uur. Dat gebeurt onder begeleiding van een ervaren gids die je laat kennismaken met dit unieke duinlandschap. De groep bepaalt zelf het wandeltempo en je draagt zelf alleen een dagrugzakje. Het serviceteam zorgt voor het transport van je bagage. In deze uitgestrekte omgeving ben je helemaal afgesloten van de drukke buitenwereld en krijg je echt de tijd tot rust te komen. Ontbijt, lunch en diner worden voor je verzorgd, steeds weer met een prachtig uitzicht overal om je heen. Je kunt zelfs douchen onder een zogenaamde 'bucket shower'. Wat deze reis waarschijnlijk nog het meest bijzonder maakt, is het slapen onder de uitgestrekte, heldere sterrenhemel van Namibië. Niet in een tent of hut, maar gewoon buiten op een comfortabele stretcher met matras, dekbed en kussen. In één woord fantastisch!

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Start van de Desert Walking Trail - Tok Tokkie: Uiterlijk 14.00 uur is de meldingstijd bij de Tok Tokkie Trails base. Een transfer door duinen brengt je naar de trail. Vandaag wandel je een tot twee uur over zandduinen naar het kamp, waar het tijd is voor een drank je bij zonsondergang. Aansluitend geniet je van het diner en slaap je in de openlucht.
Dag 2 - Te voet de duinen en het spectaculaire landschap ontdekken: Na een licht ontbijt volgt een volle dag wandelen met prachtige vergezichten over de oudste woestijn ter wereld. De gids geeft onderweg uitleg over de woestijn en de planten- en dierenwereld. Na de lunch is er tijd voor een relaxmoment om vervolgens verder te wandelen naar de volgende overnachtingsplek. Geniet van de stilte. 
Dag 3 - eenvoudige wandeling van ca. 3 uur naar Tok Tokkie farmhouse: Na het ontbijt volgt een makkelijke wandeling terug naar de Tok Tokkie farmhouse, waar je rond 11.30 uur arriveert en terug kunt kijken op een hele bijzondere ervaring! Wanneer je vandaag nog doorrijdt naar Swakopmund zal dit een lange reisdag worden van 6/7 uur. Het is dus belangrijk dat er twee personen kunnen rijden). Swakopmund is een Duits aandoend stadje met aan de ene kant de woestijn en aan de andere kant de woeste Atlantische Oceaan. Hier kun je een lekkere schnitzel of sachertorte eten in een typisch ‘Brauhaus’. Ook voor liefhebbers van verse vis is dit dé plek om te dineren.

Kim Haarbrink

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis boeken? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Boek'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• gekwalificeerde gids
• 2 overnachtingen in kamp op stretcher in de openlucht inclusief matras, dekbed en kussen, 'bucket' douche en buitentoilet
• 2x ontbijt, 1x lichte lunch, 2x diner en snacks
• diensten van het serviceteam dat onder andere uw bagagetransport regelt

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe