Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Fiume Bush Camp Bushman Experience vanuit Grootfontein

Duur 3 Dagen

Soort Meerdaagse excursies

Prijs (vanaf) € 330

Een kijkje in het leven van de Bosjesmannen

Namibië zit vol met mooie landschappen en eeuwenoude culturen. Twee nachten lang ben je afgesloten van de moderne wereld, geniet je van de rust in de natuur en maak je even deel uit van de rijke cultuur van de Bosjesmannen. Wat een bijzondere plek is dit! Fiume Bush Camp ligt op een duin omgeven door de woestijnvegetatie van de Kalahari en de graslanden van de savanne. De Afrikaanse bush en zijn inwoners wachten op je.  

Het Fiume Bush Camp ligt slechts 75 kilometer ten noordoosten van Grootfontein in een landelijk gebied. Het is een ideale tussenstop tussen Etosha en de Zambezi-streek. Tijdens je verblijf van twee nachten ligt de focus vooral op de Bosjesmannen-excursies, die je hun cultuur optimaal laten ervaren. Tijdens een wandeling door de omgeving demonstreren ze hoe ze jagen en geven ze uitleg over hun wapens en pijlkoker. Daarnaast leer je vuur maken, maar ook sieraden, touw en een boog. Zo krijg je een heel compleet beeld van deze totaal andere wereld. Door te overnachten in een kamp bij de familie Fiume kun je zo veel mogelijk waardevolle tijd doorbrengen met de Bosjesmannen, maar heb je daarnaast ook tijd voor ontspanning.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Gegarandeerde vertrekdatum.

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• twee overnachtingen in safari tent
• uitgebreid ontbijtbuffet
• lichte lunch
• 2-gangen diner geserveerd met de wijn van de dag
• Bushman Experience bestaande uit vuur maken, bushwandeling, uitleg over hun wapens en pijlkoker, demonstratie sieraden, touw en boog maken en hoe te jagen, spelen van Ju / Hansi en voordracht van geneeskundige dans

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe