Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Verrassend & voordelig Namibië

  • • Aantrekkelijk geprijsde reis
  • • Diverse, leuke overnachtingsplekken
  • • Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland, Etosha, Waterberg
Duur 12 Dagen

Soort Individuele reizen

Prijs (vanaf) € 1.365

Langs de hoogtepunten en slapen in mix van bijzondere accommodaties

Deze reis neemt je mee langs heel veel hoogtepunten en laat je overnachten in een verrassende mix van aantrekkelijk geprijsde en bijzondere accommodaties. Wij hebben gekozen voor leuke guesthouses en boerderijtjes, een kamp bij de Namib-woestijn en midden in de natuur gelegen tenten en huisjes. Een verblijf in Etosha National Park is een bijzondere belevenis, net als het zien van de woestijnolifanten in de drooggevallen Huab-rivier in Damaraland. Tijdens deze mooie reis heb je altijd een comfortabele 2-persoonskamer met eigen douche en toilet.

Het verrassende karakter van deze reis wordt bepaald door de leuke accommodaties en afwisselende landschappen: van de kenmerkende granieten rotspartijen in het Damaraland tot de hoogste zandduinen ter wereld in de Sossusvlei. In de regio Waterberg overnacht je in een guestfarm aan de voet van de kleine Waterberg. In Etosha slaap je in een tent vlakbij de toegangspoort tot het park. De Solitaire Guest Farm is ook een mooie plek met zijn weidse uitzicht over de Naukluft-bergen en een verlichte waterpoel waar 's avonds dieren komen drinken. Het stadje Swakopmund biedt een welkome afwisseling dankzij de vele gezellige eetgelegenheden, van traditionele bierstubes tot visrestaurants met uitzicht op zee. Kom genieten van Namibië!

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Van Windhoek luchthaven naar Windhoek centrum: Je reis begint in de vriendelijke hoofdstad. Het guesthouse waar je overnacht ligt centraal. Op slechts vijf minuten loopafstand vind je het veelzijdige centrum met parken, musea, restaurants, de veel gefotografeerde Christuskerk en een van de oudste gebouwen van Windhoek: het fort 'Alte Feste'.
Dag 2 - Van Windhoek naar Sesriem/Sossusvlei: Na het ontbijt bezoekt onze lokale vertegenwoordiging jullie eerst in de accommodatie en spreken jullie gezamenlijk de hele reis door aan de hand van een kaart. Daarna rij je naar de hoogste zandduinen ter wereld rondom de beroemde Sossusvlei in het westen van het land. Het kamp waar je overnacht ligt onder eeuwenoude camelthorn-bomen. Deze plek biedt je 360 graden uitzicht over het omliggende woestijnlandschap, waar vanaf de lodge ook een mooi wandelpad doorheen loopt. Excursietips:• Desert Walking Trail• Namib woestijn bij nacht
Dag 3 - Sesriem regio: Vandaag sta je vroeg op, zodat je bij zonsopgang kunt genieten van het steeds veranderende kleurenspel rondom de zandduinen. Het kamp ligt op maar vijf kilometer van het toegangshek van Namib Naukluft Park. Dan is het nog zo'n 65 kilometer rijden naar de Sossusvlei. Je wordt dan al omringd door prachtige duingebergten. De zoutvlakte van de Deathvlei is ook een bezienswaardigheid op zich. Je kunt het ook vanuit de lucht bewonderen. Na dit spektakel is het nog maar een korte rit naar Solitaire, waar je verblijft in de Solitaire Guestfarm. Dit is echt een paradijs voor natuurliefhebbers. Behalve diverse wandelroutes in de omgeving zijn er ook allerlei andere activiteiten mogelijk. Een unieke ervaring! Excursietip:• Als een vogel boven de Sossusvlei
Dag 4 - Van Solitaire naar Swakopmund: Na een spectaculaire rit door de woestijn en honderden kilometers lang alleen maar zandvlakten, rotsen en desolate vergezichten rij je kleurrijk Swakopmund binnen. Hier verblijf je twee nachten in een bed & breakfast op loopafstand van de zee. 
  • Okaukuejo Camp - Etosha National Park, Namibië
  • Waterberg Guest Farm
  • Waterberg Guestfarm - kamer
Tessa Koops

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Overige info

Autohuur
In de prijs is een huurauto van Bidvest inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. Kijk voor meer details op de website van Bidvest. Water- en zandschade en schade aan velgen, wieldoppen en de onderkant van de auto zijn voor eigen kosten en kunnen ook niet verzekerd worden.

Retourvlucht: gepubliceerd tarief vanaf € 1.075,- p.p. inclusief luchthavenbelastingen in de voordeligste vluchtklasse. Regelmatig zijn er ook aanbiedingen voor bepaalde periodes. Dit zoeken wij bij een offerte-aanvraag altijd voor je uit.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• meet & greet met onze lokale agent en uitgebreid doornemen van uw persoonlijke route door in eerste accommodatie
• 11 overnachtingen in 2-persoonskamer in mix van guestfarms, tent en rest camps
• 6x ontbijt en 5x diner & ontbijt
• 12 dagen Bidvest huurauto naar keuze inclusief ongelimiteerd aantal kilometers; volledige schadeverzekering met Super Collision Damage Waiver (SCDW) inclusief schade aan banden en voorruitschade, Super Theft Loss Waiver (STLW) en afgekocht eigen risico tot R0; kosten ophalen luchthaven; belastingen en Tourism levy; 24-uur wegenhulp; 2 bestuurders; 
• ondersteuning door onze lokale agent
• uitgebreide Engelstalige reisinformatie en tips ter plaatse
• bij boeking Nederlandstalig informatiepakket over Namibië
• CO2 compensatie reis

Niet inbegrepen:
• vlucht en luchthavenbelasting
• contractfee autohuur à NA$96 en carbon emissions fee NA$165 (ter plaatse betalen)
• optionele autohuurkosten zoals GPS à NA$110 per dag (+ borg NA$1000), 2e reservewiel voor groep S&L à NA$150 per dag (+ borg  NA$1100) of kinderzitje à NA$440 per huurperiode (ter plaatse betalen)
• niet genoemde maaltijden
• benzine
• entreegeld parken
• reserveringskosten
• reis- en/of annuleringsverzekering
• cascoverzekering voor huurauto

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.