Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Dagprogramma 5 Dagen

Huskysafari in Zweeds Lapland

Terug Bekijk samenvatting

Op zoek naar avontuur en dol op husky's? Ga dan mee met de 3-daagse privé huskysafari in het heuvelachtige Zweeds Lapland. Overnacht in cabins en start en sluit de reis af in een kleinschalige lodge. Inclusief vlucht, overnachtingen, maaltijden en winter outfit.

Dag 1

Accommodatie: Sörbyn Lodge (HP)

Vlucht naar Luleå, rit naar lodge

Vanaf Schiphol vlieg je via Stockholm naar Luleå, gelegen aan de kust van Zweeds Lapland. Vanaf de luchthaven word je naar de Sörbyn Lodge gebracht. In de avond volgt het diner in het restaurant dat bekend staat om zijn uitstekende keuken waar ze heerlijke maaltijden maken met lokale ingrediënten.

Dag 2-3

Accommodatie: cabin (VP)

3-daagse huskysafari (ca. 30-50 km per dag)

Na het ontbijt wordt je naar de huskyfarm gebracht waar de husky's al enthousiast op je staan te wachten. Je kleedt je warm aan met de thermokleding die je ontvangt. Na kennismaking met de honden geeft de gids uitleg over de honden, het besturen van de slede en de tocht die jullie gaan maken. Samen met de gids bereid je de honden voor op de tocht. Tijdens de 3-daagse safari door het prachtige winterse landschap overbrug je per dag een afstand van ca. 30 tot 50 km, afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens de lunch maakt de gids een maaltijd boven het open vuur en krijgen de honden een welverdiende snack. Aan het einde van de middag kom je aan bij de cabin en ga je eerst de honden verzorgen. De gids verzorgt de avondmaaltijd en als er een sauna aanwezig is wordt deze opgewarmd. 

Dag 4

Accommodatie: Sörbyn Lodge (HP)

Einde van de huskysafari, transfer naar de Sörbyn Lodge

Vandaag maak je nog een tocht van ca. 30 tot 50 km terug naar de huskyfarm. In de middag kom je weer aan bij de farm en neem je afscheid van de honden. De avond en nacht breng je door in de Sörbyn Lodge waar je nageniet van de bijzondere dagen met de husky's.

Dag 5

Terugvlucht naar Amsterdam

Na het ontbijt is er een transfer naar de luchthaven van Luleå, voor de vlucht via Stockholm naar Amsterdam.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.