Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Hotel Iso Syöte

Deze accommodatie ligt op de top van de fjell Iso-Syöte. Vanuit het panoramarestaurant en de gezellige bar heb je een schitterend uitzicht over de omgeving. Naast het hotel beginnen langlaufloipes en sta je boven aan enkele kleine skipistes.

Je kunt kiezen voor een verblijf in een tweepersoonshotelkamer in het hotel, of in een 'Kelo cottage' of 'Fjell Top cottage'. Het hotel heeft 30 kamers, die zijn verdeeld over twee verdiepingen. De comfortabele kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, tv, telefoon en een tafeltje en stoelen. In de Arctic Spa vind je twee sauna's en een klein binnenzwembad. Bij het zwembad, buiten op de veranda, staan twee jacuzzi's waar je kunt genieten van een heerlijk warm bad met uitzicht op de besneeuwde Syöte-vallei. 's Avonds kun je hier misschien zelfs het noorderlicht zien. De Arctic Spa is gratis toegankelijk voor gasten. Tegen betaling zijn ook wellnessbehandelingen mogelijk, zoals gezichtsbehandelingen en massages. Alternatief is een verblijf in een 'Kelo cottage': een blokhut met twee huisjes onder één kap. Er zijn 20 van deze huisjes en ze hebben een woonkamer met een haard, keukenblok, tafel met stoelen en bedbank. Daarnaast is er een aparte slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en privésauna. De huisjes liggen op ongeveer 150-300 meter van het hotel. Als je met meer personen bent, zijn er ook grotere vakantiewoningen: de 'Fjell Top cottages'. Dit zijn moderne en zeer comfortabel ingerichte vakantiewoningen voor maximaal 6 personen (in 3 slaapkamers) met open haard en privésauna. 

Voor een luxe verblijf zijn er ook nog 10 'Aurora suites'. Zo'n 'Aurora suite' bestaat uit twee verdiepingen. Beneden is een badkamer met sauna en een zithoek. De bank die daar staat, is een slaapbank waarop een 3e persoon kan slapen. Op de bovenverdieping is nog een zithoek en een badkamer met glazen deuren. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht over de omgeving en het dal. Met een beetje geluk kun je hier het noorderlicht spotten. Met een paar treetjes kom je op de verhoging waar het tweepersoonsbed staat, dat ook een fantastisch uitzicht biedt. Op het balkon staat je privéjacuzzi.

Maaltijden
Bij deze reis is het ontbijt inbegrepen. Drankjes, lunches en diners zijn niet bij de prijs inbegrepen. Toeslag halfpension is € 220,- per persoon en u dient dit bij boeking op te geven.

U kunt in het Panorama restaurant à la carte dineren. Onder aan de skipiste is tevens een restaurant en een mini-supermarkt waar u de meest noodzakelijke producten en levensmiddelen kan aanschaffen. Met kerst (24 en 25dec) en op 31 dec zijn er speciale feestelijke dinerbuffeten, indien u tijdens deze periode reist, is de reis inclusief halfpension en inclusief de feestelijke buffeten.  

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.