Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Himmerki Lodge

Nieuw in ons programma is de kleinschalige en sfeervolle Himmerki Lodge. De ligging is fantastisch en je komt hier gegarandeerd volledig tot rust. Vanuit je vakantiehuisje, dat verscholen ligt in de bossen en aan de oever van een groot meer, zie je ijsvissers hun vangst binnenhalen. ‘s Avonds is de kans groot dat je het noorderlicht ervaart. De eigenaren, het gastvrije echtpaar Reijo en Helvi, ontvangen je met open armen. Er zijn verschillende soorten huisjes, van een gezellige blokhut voor twee personen tot een grote cottage voor acht personen. De grote huizen hebben een houtkachel of open haard en alle soorten huisjes hebben een privésauna.

Accommodatie
In het hoofdgebouw is de receptie en het restaurant met open haard. Hier worden in de avond ook de maaltijden geserveerd. De huisjes liggen tussen de bomen vlak bij het meer. In de winter zijn er slechts elf vakantiehuisjes die verhuurd worden. 

Grey log cabins: 
Traditionele en sfeervolle blokhut geschikt voor twee personen. Er is een zeer kleine badkamer met douche- en toiletruimte in één en een privé sauna. In de woon- slaapkamer staan twee bedden en een zitbankje. Er is een kleine keuken met vaatwasser en barretje.

Saunalodge: 2- 4 personen
Dit vakantiehuisje is traditioneel en sfeervol ingericht en geheel gelijkvloers. U komt binnen in de gezellige woonkamer met twee zitbanken, open keuken en houtkachel. Eén van de banken is een sofabed met onderschuifbed. Er is een aparte slaapkamer voor twee personen en badkamer met sauna en toilet  (deze badkamer en sauna en toilet zijn alleen bereikbaar via de slaapkamer).

Lakeview villa’s geschikt voor 2- 6 personen
Deze volledig ingerichte villa’s zijn van alle gemakken voorzien. U heeft een fantastisch uitzicht over het bevroren meer. Op de benedenverdieping is de woonkamer met een gezellige zithoek met houtkachel, eethoek en ruime keuken met koffiezetapparaat (filterkoffie), waterkoker en koelkast, magnetron en oven. Tevens is op de benedenverdieping één slaapkamer met twee aparte bedden en een badkamer met douche en privé sauna en toilet. Er is een tweede toilet in de hal bij de entree. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon met fantastisch uitzicht over het meer. Op de bovenverdieping is nog een tweede, kleine slaapkamer met twee aparte bedden, door het schuine dak kunnen deze bedden niet naast elkaar staan. Op de open vide staat een slaapbank en tv. Indien u met 5 of 6 personen in deze villa verblijft, wordt van deze slaapbank een tweepersoons slaapbank gemaakt. 

Swan suite:  8-pers. villa
Dit grote huis is vooral geschikt voor grotere gezelschappen, er kunnen totaal 8 personen verblijven. Beneden is er een grote woonkamer met houtkachel, keuken, eethoek en ruime zithoek. Op de benedenverdieping is tevens de badkamer met sauna en het toilet en één slaapkamer. Op de eerste verdieping zijn nog drie slaapkamers en een klein balkon, tevens is er boven nog een tweede toilet.

Het verblijf  is inclusief eindschoonmaak, beddengoed en handdoeken. Indien u extra en nieuwe handdoeken wilt kunt u dit vragen bij de receptie.

Bij Himmerki zijn langlauf ski’s en sneeuwschoenen beschikbaar en kunt u op eigen gelegenheid wandeltochten en langlauf tochten maken. Direct naast de accommodatie beginnen een aantal langlaufloipes. Langlaufski's zijn voor Askja gasten gratis en sneeuwschoenen zijn te huur voor € 10,- per dag.

Maaltijden
Bij deze reis zijn alle maaltijden van het diner op dag 1 t/m het ontbijt op de laatste dag inbegrepen. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Het ontbijt en diner worden in het restaurant van Himmerki geserveerd. De lunch is of een picknick lunch tijdens de activiteiten, maar wordt ook op bepaalde dagen in de lodge genuttigd. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.