Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

IJsland off-road

Terug

Vervoer
Vanuit Nederland vlieg je met Icelandair naar Keflavík, de internationale luchthaven in het zuidwesten van IJsland. Koffie, thee en frisdrank zijn gratis tijdens de vlucht. Een maaltijd en alcoholische dranken zijn aan boord te koop.Je haalt je huurauto op de luchthaven op. Aan het einde van de reis lever je de auto weer in op Keflavík, waarna je terugvliegt naar Nederland.

Maaltijden
Bij deze reis is het ontbijt inbegrepen. Voor de andere maaltijden moet je zelf zorgen. Hiervoor zijn bij bijna alle accommodaties en onderweg diverse mogelijkheden. Mochten er in de omgeving geen restaurants zijn, dan is het handig om te weten dat bij veel benzinestations in IJsland vaak ook een simpele maaltijd te verkrijgen is.
Voor een diner betaal je ongeveer € 40 p.p. (zonder drank) en voor een lunch zo'n € 20 (bijvoorbeeld soep en brood).

Accommodatie
Je overnacht in een combinatie van hotels, guesthouses en boerderijen op basis van logies en ontbijt in een kamer met eigen douche en toilet. Wij hebben gekozen voor accommodaties met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Deze lijst geeft aan, in alfabetische volgorde per nacht, welke accommodaties Askja Reizen gebruikt voor deze autorondreis. Wanneer je de reis boekt, maken wij een keuze uit de accommodaties op basis van beschikbaarheid. Als deze accommodaties niet beschikbaar zijn, kan er een toeslag van toepassing zijn.

Dag 1: 
Courtyard Keflavík Airport / DUUS Hotel 

Dag 2/3: 
Fransiskus Hotel / Langaholt Guesthouse

Dag 4/5: 
West Hotel / Westfjords Fosshotel

Dag 6/7: 
Fisherman Guesthouse / Holt Inn Country Hotel

Dag 8: 
Nýp Guesthouse / Vogur Country Lodge

Dag 9: 
Kolkuós / Siglunes Hotel

Dag 10/11: 
Fljótsbakki Farm / LandHotel

Dag 12: 
Highland Center Hrauneyjar / Ensku Húsin Guesthouse

Dag 13/14: 
Klaustur Hotel / Skaftafell hotel

Dag 15: 
Klettur Hotel / Storm Hotel

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Géén aanbetaling voor reizen naar Finland, Noorwegen, IJsland en Alaska en tot 31 dagen voor vertrek gratis annuleren (enkele uitzondering mogelijk). Boek vóór 1 maart 2021.

Reizen bekijken Lees meer