Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

IJsland in vogelvlucht

Terug

Vervoer
Vanuit Nederland vlieg je met Icelandair naar Keflavík, de internationale luchthaven in het zuidwesten van IJsland. Koffie, thee en frisdrank zijn gratis tijdens de vlucht. Een maaltijd en alcoholische dranken zijn aan boord te koop. Op het vliegveld staat je huurauto al voor je klaar. Aan het einde van de reis (dag 8) lever je de auto weer in op Keflavik, waarna je terugvliegt naar Nederland.

Maaltijden
Het ontbijt is inbegrepen. Voor de andere maaltijden moet je zelf zorgen. Hiervoor zijn bij bijna alle accommodaties en onderweg diverse mogelijkheden. Mochten er in de omgeving geen restaurants zijn, dan is het handig om te weten dat bij veel benzinestations in IJsland vaak ook een simpele maaltijd te verkrijgen is. Voor een diner betaal je ongeveer € 45 p.p. (zonder drank) en voor een lunch zo'n € 20 (bijvoorbeeld soep en brood).

Accommodatie

Je overnacht in een combinatie van hotels, guesthouses en boerderijen op basis van logies en ontbijt. De eerste en laatste nacht in een kamer met eigen douche en toilet. De overige nachten in kleinschalige accommodaties met de douche en het toilet op de gang. Deze deel je met circa 2-6 kamers.

In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Deze lijst geeft aan, in alfabetische volgorde per nacht, welke accommodaties Askja Reizen gebruikt voor deze autorondreis. Wanneer je de reis boekt, maken wij een keuze uit de accommodaties op basis van beschikbaarheid. Als deze accommodaties niet beschikbaar zijn, kan er een toeslag van toepassing zijn.

Dag 1: 
Baron Fosshotel / Cabin - Superior room

Dag 2: 
Carina Guesthouse / Sólheimahjáleiga Guesthouse 

Dag 3: 
Glacier World - Hoffell / Nýpugarðar Guesthouse

Dag 4/5: 
Brekka Guesthouse / Skútustaðir Guesthouse 

Dag 6: 
Brekkulaekur Farm / Salthús Guesthouse

Dag 7: 
Baron Fosshotel / Cabin - Superior room

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.