Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

Hoogtepunten IJsland

Terug

Vervoer
Vanuit Nederland vlieg je met Icelandair naar Keflavík, de internationale luchthaven van Reykjavík. Koffie, thee en frisdrank zijn gratis tijdens de vlucht. Een maaltijd en alcoholische dranken zijn aan boord te koop. Je haalt je huurauto op de luchthaven op en hebt deze tot de laatste dag tot je beschikking. Op de luchthaven lever je de auto in waarna je in 3 uur terugvliegt naar Nederland..

Maaltijden
Bij deze reis is het ontbijt inbegrepen. Voor de andere maaltijden moet je zelf zorgen. Hiervoor zijn bij bijna alle accommodaties en onderweg diverse mogelijkheden. Mochten er in de omgeving geen restaurants zijn, dan is het handig om te weten dat bij veel benzinestations in IJsland vaak ook een simpele maaltijd te verkrijgen is. Voor een diner betaal je ongeveer € 45 p.p. (zonder drank) en voor een lunch zo'n € 20 (bijvoorbeeld soep en brood).

Accommodatie

Je hebt keuze uit verschillende categorieën accommodaties:

Standaard
Je overnacht in een combinatie van hotels, guesthouses en boerderijen op basis van logies en ontbijt in een kamer met eigen douche en toilet. Wij hebben gekozen voor accommodaties met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Comfort
Je overnacht in comfortabele hotels, guesthouses of boerderijen op basis van logies en ontbijt in een kamer met eigen douche en toilet. Er wordt rekening gehouden met een gunstige ligging ten opzichte van de hoogtepunten.

In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Deze lijst geeft aan, in alfabetische volgorde per nacht, welke accommodaties Askja Reizen gebruikt voor deze autorondreis. Wanneer je de reis boekt, maken wij een keuze uit de accommodaties op basis van beschikbaarheid. Als deze accommodaties niet beschikbaar zijn, kan er een toeslag van toepassing zijn.

Dag 1/2: 
Standaard: Basalt Hotel / Borgarnes Hotel
Comfort: B59 Hotel / Hamar Hotel 

Dag 3/4: 
Standaard: Hotel Edda Akureyri / Hotel Natur 
Comfort: Hafsdal Hotel / KEA Hotel

Dag 5: 
Standaard: Hotel Edda Egilsstaðir / Eyvindará Hotel
Comfort: Hallormsstadur Hotel / Valaskjálf Hotel

Dag 6/7: 
Standaard: Gerði Guesthouse / Skaftafell Hotel
Comfort: Glacier Lagoon Fosshotel / Hali Hotel

Dag 8: 
Standaard: Skógafoss Hotel / Sólheimahjáleiga Guesthouse
Comfort: Anna Country Hotel / Vík Hotel

Dag 9: 
Standaard: Hotel Lotus / Reykjavík Lights Hotel
Comfort: Klettur Hotel / Storm Hotel

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.