Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

Dwars door IJsland per 4WD

Terug

Vervoer
Vanuit Nederland vlieg je met Icelandair naar Keflavík, de internationale luchthaven van Reykjavík. Koffie, thee en frisdranken zijn gratis tijdens de vlucht. Een maaltijd en alcoholische dranken zijn aan boord te koop. Je 4WD-huurauto haal je op de luchthaven op en je hebt de auto tot de laatste dag tot je beschikking. Je levert hem weer in op de luchthaven Keflavík.

Maaltijden
Bij deze reis is het ontbijt inbegrepen. Voor de overige maaltijden moet je zelf zorgen. Hiervoor zijn bij bijna alle accommodaties en ook onderweg diverse mogelijkheden. Mochten er in de omgeving geen restaurants zijn, dan is het handig om te weten dat bij benzinestations in IJsland vaak ook een simpele maaltijd te verkrijgen is. Je rijdt veel door het binnenland. Hou er rekening mee dat daar zijn geen winkels zijn! Neem in ieder geval genoeg water en etenswaren mee voor deze tochten.
Voor een diner onderweg betaal je ongeveer € 45 p.p. (zonder drank) en voor een lunch ongeveer € 20 (bijvoorbeeld soep en brood)

Accommodatie
Je overnacht in een combinatie van hotels en guesthouses op basis van logies en ontbijt in een kamer met eigen douche en toilet. Wij hebben gekozen voor accommodaties met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Deze lijst geeft aan, in alfabetische volgorde per nacht, welke accommodaties Askja Reizen gebruikt voor deze autorondreis. Wanneer je de reis boekt, maken wij een keuze uit de accommodaties op basis van beschikbaarheid. Als deze accommodaties niet beschikbaar zijn, kan er een toeslag van toepassing zijn.

Dag 1: 
Cabin - superior room / Baron Fosshotel

Dag 2: 
Alftröd Guesthouse/ Flúdir Guesthouse

Dag 3: 
Mikligarður Hotel / Varmahlíð Hótel

Dag 4/5/6: 
Nordic Natura Selfcatering / Skúlagarður Hotel

Dag 7/8: 
Álfheimar Country Hotel / Blábjörg Guesthouse 

Dag 9: 
Guesthouse Gerdi / Skaftafell hotel

Dag 10: 
Smáratún Hotel Fljótshlíð / VOS Hotel

Dag 11: 
Highland Center Hrauneyjar / LandHotel

Dag 12: 
Cabin - superior room / Baron Fosshotel

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.