Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Walvisexcursie met North Sailing

Duur 3 Uur

Soort Excursies

Prijs (vanaf) € 85

Als je een rondreis maakt door IJsland, kan een stop in Húsavík eigenlijk niet ontbreken. Dit kleine dorpje, gelegen aan de Skjálfandi baai in het noorden van IJsland, wordt ook wel de walvishoofdstad van IJsland genoemd. En dat is niet voor niets, want walvissen zijn veel (en graag) geziene gasten in de baai. Stap aan boord van één van de elektrische schepen van North Sailing en ga in alle stilte op zoek naar walvissen.

Boek je tussen 1 juli en 30 september 2023 een reis naar IJsland met een vertrekdatum tussen 1 mei en 30 september 2024? Dan krijgt iedere reiziger uit je reisgezelschap een walvisexcursie met North Sailing cadeau.

Ontdek je liever de zuid- of westkust van IJsland? Geen zorgen, dan ga je op zoek naar walvissen met Elding vanuit Reykjavík.

Let op: dit aanbod is niet geldig voor groepsreizen en niet inwisselbaar voor geld.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.