Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

s/v Rembrandt van Rijn

Type Zeilschip

Lengte 56m

Breedte 7m

IJsklasse versterkte romp

Zodiacs 2

Bemanning Internationaal

Capaciteit 34

De Rembrandt van Rijn is aan het begin van de 20e eeuw gebouwd als haringlogger. In 1994 is het schip omgebouwd tot een driemastschoener voor passagiers. Sindsdien heeft het gezeild op Spitsbergen (1994-1996) en op de Galapagos (1998-2001). In 2011 is het schip helemaal opgeknapt en herbouwd. Ook de communicatie- en navigatiemiddelen zijn tijdens deze verbouwing compleet vernieuwd volgens de nieuwste SOLAS-reguleringen. De Rembrandt van Rijn heeft een ervaren bemanning van 10 personen, inclusief twee gidsen. Het schip is perfect geschikt voor 'adventure cruises' langs kleine eilanden en heeft uitstekende uitzichtpunten op het open dek. De twee Zodiacs maken het mogelijk om te landen en wilde dieren te spotten in gebieden die niet op een andere manier toegankelijk zijn.

Bekijk het dekplan

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.