Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Natuur & Cultuur in Oost-Groenland 3,5 of 8 dagen

Terug

Vervoer
De Groenland vakantie bint met een vlucht naar Kulusuk vanuit de binnenlandse luchthaven van Reykjavík. Vanaf Kulusuk ga je per helikopter naar Ammassalik. Voor reizen naar Groenland is een flexibele instelling vereist. Het komt regelmatig voor dat vaar- of vluchtschema's moeten worden aangepast vanwege weersomstandigheden en ijsgang. Voor alle arrangementen geldt dat eventuele extra kosten als gevolg van vertragingen door weersomstandigheden altijd voor eigen rekening van de deelnemer zijn. Wij raden aan om één nacht voor de reis in Reykjavík te verblijven en twee nachten na de reis op Groenland.. 

Accommodatie
Je verblijft in de beste hotels ter plekke. Hou er wel rekening mee dat je in een geïsoleerde streek verblijft. De inrichting van de kamers is eenvoudig.
In Tasiilaq verblijf je op basis van volpension in Hotel Angmagssalik, in een kamer met eigen douche/toilet. Hotel Angmagssalik heeft ook premium-tweeersoonskamers. Deze panoramakamers kun je tegen een toeslag boeken.

Maaltijden
Het verblijf is op basis van volpension.


Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.