Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Natuur & Cultuur in Oost-Groenland 3,5 of 8 dagen

Terug

Vervoer
Vanuit de binnenlandse luchthaven van Reykjavík vlieg je naar Kulusuk. Vanaf Kulusuk ga je per helikopter naar Ammassalik. Voor reizen naar Groenland is een flexibele instelling vereist. Het komt regelmatig voor dat vaar- of vluchtschema's moeten worden aangepast vanwege weersomstandigheden en ijsgang. Voor alle arrangementen geldt dat eventuele extra kosten als gevolg van vertragingen door weersomstandigheden altijd voor eigen rekening van de deelnemer zijn. Wij raden aan om één nacht voor de reis in Reykjavík te verblijven en twee nachten na de reis op Groenland.. 

Accommodatie
Je verblijft in de beste hotels ter plekke. Hou er wel rekening mee dat je in een geïsoleerde streek verblijft. De inrichting van de kamers is eenvoudig.
In Tasiilaq verblijf je op basis van volpension in Hotel Angmagssalik, in een kamer met eigen douche/toilet. Hotel Angmagssalik heeft ook premium-tweeersoonskamers. Deze panoramakamers kun je tegen een toeslag boeken.

Maaltijden
Het verblijf is op basis van volpension.


Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer