Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Vakantiehuisjes op de Faeröer

Terug

Vervoer
Vanuit Amsterdam vlieg je met Scandinavian Airlines naar Kopenhagen. Vanaf Kopenhagen vlieg je vervolgens met Atlantic Airways of verder met Scandinavian Airlines naar Vagar, de internationale luchthaven van de Faeröereilanden. Op het vliegveld staat je huurauto al voor je klaar. Aan het einde van de reis lever je de auto weer in op Vagar, waarna je terugvliegt naar Amsterdam via Kopenhagen.

Accommodatie
Je overnacht twee keer drie nachten in een huisje. Het eerste huisje ligt op het eiland Vágar, waar je ook met het vliegtuig aankomt. Het tweede huisje ligt op het eiland Eysturoy of op een van de noordelijke eilanden. In ieder geval heb je een goede uitvalsbasis om het noordelijke deel van de Faeröereilanden te bezoeken. De laatste twee nachten verblijf je in een appartement in Tórshavn. Hou er rekening mee dat de huisjes en appartementen vaak simpel zijn. Vaak zijn het voormalige woonhuizen van een oudere generatie, die door de rest van de familie als vakantiehuis gebruikt worden. Alles is aanwezig, maar het meubilair is vaak gedateerd. Wel heb je de nodige ruimte en een keuken waar je je eigen maaltijden kunt bereiden. Beddengoed is inbegrepen, net als de eindschoonmaak. Er zijn geen maaltijden inbegrepen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe