Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 4 Uur

Condor privé-excursie vanuit Punta Arenas

Terug Bekijk samenvatting

Overschaduwd worden door de grootste vogel van het westelijk halfrond is heel speciaal. Een Engelstalige gids neemt je mee naar hun natuurlijke leefomgeving in de buurt van Punta Arenas. Na een korte stop bij Estancia Olga Teresa, voor een snack en het strekken van de benen rij je met de gids door het heuvelachtige landschap naar dé plek om ze goed te kunnen spotten; Palomares Hill. Een kleine wandeling brengt ons bij de top, vanwaar we een prachtig uitzicht hebben en met een beetje geluk spotten we meerdere condors, het nationale symbool van Chili. Andere bijzondere vogels zoals kelpmeeuwen, arenden, Caracaras, Upland ganzen en de Austral lijster krijgt je wellicht ook voor je lens. Veel plezier!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Géén aanbetaling voor reizen naar Finland, Noorwegen, IJsland en Alaska en tot 31 dagen voor vertrek gratis annuleren (enkele uitzondering mogelijk). Boek vóór 18 mei 2021.

Reizen bekijken Lees meer