Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 1 dag

Bultrugwalvissen vanuit Punta Arenas

Terug Bekijk samenvatting

Het Francisco Coloane Marine Park is dé plek om in Patagonië bultrugwalvissen te spotten. Vanaf de Prat Pier in Punta Arenas vertrek je vroeg in de ochtend voor een boottocht met als cadeautje, hopelijk, een mooie zonsopgang boven de Strait of Magellan. We passeren Cape Froward, het meest zuidelijke punt van het vasteland van Zuid-Amerika, waar bovenop de klif het gigantische herdenkingskruis 'Cruz de los Mares' prijkt. We varen het Francisco Coloane Marine Park binnen, op zoek naar de machtige bultruggen, zeeleeuwen, pinguïns, zeeolifanten en een verscheidenheid aan vogels. Er is ook de mogelijkheid om enkele van de omliggende gletsjers te bezoeken voordat we terugkeren naar Punta Arenas.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Géén aanbetaling voor reizen naar Finland, Noorwegen, IJsland en Alaska en tot 31 dagen voor vertrek gratis annuleren (enkele uitzondering mogelijk). Boek vóór 18 mei 2021.

Reizen bekijken Lees meer