Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Moremi Crossing

Locatie: Okavango Delta, bij het zuidelijke deel van Chief's IslandType kamp: waterkamp Activiteiten: mokoro-excursies, boottochten en wild- & vogel(safari)wandelingen

Moremi Crossing ligt op het eiland Ntswi in de buurt van het zuidelijkste deel van Chief's Island. De kanalen rondom de lodge bieden vergezichten over de Moremi-uiterwaarden, graslanden en eilandjes met Mokolwane-palmbomen.

Verblijf
Moremi Crossing heeft 16 comfortabele safaritenten. Ze zijn gebouwd op verhoogde houten platforms, zodat je uitkijkt over de omliggende waterwegen en Chief's Island. Alle tenten zijn groot en luchtig en hebben een eigen badkamer met douche en toilet.

De algemene ruimte is een groot, open en halvemaanvormig dek, dat is gebouwd op verschillende niveaus. Het biedt een spectaculair uitzicht over de Boro-rivier richting het grootste eiland in de Delta: Chief's Island. De eetkamer, bar en lounge liggen langs de boomgrens onder een rieten dak. Daarnaast zijn er nog diverse kleine, comfortabele lounges die meer privacy bieden. Via verschillende schaduwrijke platforms loop je makkelijk naar het zwembad. Het kamp heeft 24 uur per dag elektriciteit en verlichting op zonne-energie.

Activiteiten
Omdat Moremi Crossing een kamp is dat wordt omringd door water, worden alle gasten per mokoro of boot van de landingsbaan naar het kamp gebracht. Dankzij de zeer gevarieerde vegetatie biedt deze regio onderdak aan een breed scala aan dieren en vogelsoorten. Het kamp biedt verschillende activiteiten in de vorm van mokoro-trips, wild- en vogel(safari)wandelingen, motorboottochten bij zonsondergang en mogelijkheden om op het eiland te kamperen (vooraf reserveren). Al deze activiteiten geven je de kans om de Okavango Delta en het wild dat er leeft te ervaren vanuit een heel ander, langzamer en rustiger perspectief.

Op Chief's Island kun je oog in oog komen te staan met olifanten, buffels, rode lechwes, nijlpaarden, giraffen, zebra’s, leeuwen en luipaarden. Ook wilde honden zijn in de omgeving gespot.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe