Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Chobe Under Canvas

Locatie: in Chobe National ParkType kamp: semi-permanent tentenkampActiviteiten: wildsafari's in de ochtend en middag

Het 'Under Canvas'-concept biedt een enerverende ervaring in het wildrijke Chobe National Park, een van 's werelds belangrijkste wildernisgebieden en de thuisbasis van de grootste concentratie olifanten op aarde. Dit semi-permanente tentenkamp wordt per seizoen op verschillende privékampeerplekken midden in het park opgebouwd. Je geniet van een unieke safari-ervaring met uitzonderlijke wildobservaties.

Verblijf
Het kamp bestaat uit maar vijf ruime tenten in expeditiestijl, elk met een tweepersoonsbed, en-suite-badkamer, een apart toilet en een traditionele 'bucketshower'. De algemene gastentent is de centrale plek van het kamp, waar je gezamenlijk een aperitiefje drinkt, geniet van een overheerlijk diner of tussen de safari's door neerstrijkt met een goed boek en een ijskoud biertje of een koel glas wijn. Omdat het kamp zich altijd op de beste wildernisplekken midden in het park bevindt, kun je al voor de andere bezoekers het park verkennen. Voor een ongekende ervaring zullen de professionele gidsen je tijdens de jeepsafari's zo dicht mogelijk bij het wild brengen. De safarivoertuigen zijn volledig uitgerust met een kluisje en oplaadpunten voor digitale camera's en andere apparatuur.

Het 'Under Canvas'-concept biedt je het authentieke Afrikagevoel: geen elektriciteit, geen stromend water, maar wel gastvrij personeel, heerlijke huisgemaakte maaltijden en traditionele diners die buiten onder de sterren worden geserveerd. De eenvoud van het kamperen in combinatie met de overheersende stilte van de Afrikaanse wildernis bieden je de perfecte mix om te genieten van de bijzondere natuur en fauna en te ontsnappen aan de hedendaagse drukte en gewoontes.

N.B: ook in Moremi en Savute kunnen we dit 'Under Canvas'-concept voor je boeken.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.