Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 4 Dagen

Lady Elliot Island

Terug

Lady Elliot Island is de perfecte plek om de drukte van het vasteland achter je te laten en te genieten van de prachtige natuur. Deze atol wordt omringd door een indrukwekkende onderwaterwereld met kleurrijke koralen in zeer helder water met zicht tot wel 35 meter. Tijdens het duiken of snorkelen kun je behalve door allerlei rifvissen ook vergezeld worden door zeeschildpadden, dolfijnen en tot wel 700 mantaroggen die rondom het eiland leven.

Dag 1

Accommodatie: Lady Elliot Island Eco Resort - Garden Unit (HP)

Vlucht vanaf Bundaberg of Hervey Bay naar Lady Elliot Island

Vandaag vertrek je per vliegtuigje naar het koraaleiland Lady Elliot. Afhankelijk van je reisprogramma is dat Hervey Bay, Bundaberg of Brisbane. Het eilandje ligt op het zuidelijke puntje van het Great Barrier Reef en ongeveer 80 kilometer van Bundaberg.

Dag 2

Accommodatie: Lady Elliot Island Eco Resort - Garden Unit (HP)

natuur op en rond het eiland

Op dit kleine eilandje, waar je in 45 minuten omheen kunt lopen, draait alles om de natuur, het rif en zijn bijzondere bewoners. Duiken en snorkelen (inclusief snorkellessen) zijn dan ook de belangrijkste activiteiten hier op het eiland. Daarnaast kun je een tour met een boot met een glazen bodem of een 'zeewandeling' maken. Via diverse wandel- en snorkeltrails kun je ook zelf op verkenning gaan.

Dag 3

Accommodatie: Lady Elliot Island Eco Resort - Garden Unit (HP)

onderwaterwereld ontdekken

De wateren rondom Lady Elliot Island zijn het hele jaar uitzonderlijk helder met een gemiddeld zicht van meer dan twintig meter. Nog een groot voordeel is het ontbreken van de 'marine stinger''-kwallen. Het eiland wordt beschouwd als een van de beste snorkel- en duikbestemmingen van het Great Barrier Reef. De kans is groot dat je mantaroggen en schildpadden ziet, maar er leven ook walvissen, dolfijnen en meer dan 1.200 verschillende vissoorten rondom Lady Elliot.

Dag 4

Vlucht terug naar vasteland

Vandaag vertrek je per vliegtuigje terug naar het vasteland.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe