Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 3 Dagen

Great Keppel Island

Terug Bekijk samenvatting

Een klein paradijs, dat is hoe de inwoners hun Great Keppel Island noemen. Het is een van de dertien eilandjes in Keppel Bay voor de kust bij Yeppoon, op nog geen dertig minuten rijden van Rockhampton. Bij aankomst met de boot spring je letterlijk met je voeten in het witte zand, dat piept tussen je tenen. Van de zeventien stranden zijn er vijftien te voet bereikbaar. Daarvan is Long Beach nummer veertien op de lijst van mooiste stranden in Australië. Rondom Great Keppel vind je veel mooie snorkelplekken en je kunt er paddleboarden, een begeleide kajaktour naar Tidal Creek maken of meegaan op een dagexcursie naar het rif. Het subtropische klimaat heeft als voordeel dat je het hele jaar aangename temperaturen hebt en dat er geen kwallen voorkomen, in tegenstelling tot de wateren in het noorden rondom Cairns. 

Dag 1

Accommodatie: Great Keppel Hideaway (VP)

Per ferry vanuit Yeppoon naar Great Keppel Island

Met de ferry vaar je in ongeveer 30 minuten vanuit Rosslyn Bay Marina bij Yeppoon naar Great Keppel Island. De auto blijft achter in de haven, waar diverse parkeermogelijkheden zijn. Aangekomen op het eiland stap je met je voeten in het zand en voel je meteen de rust over je heen komen. Great Keppel Island is niet heel groot, maar het duurt toch nog zo'n vijfenhalf uur om het eiland rond te lopen.  

Dag 2

Accommodatie: Great Keppel Hideaway (VP)

Snorkelen op het Great Barrier Reef

Er is voor iedereen wat te doen op het eiland: van relaxen op een van de witte stranden, paddleboarden of snorkelen tot het maken van een wandeling door de veelzijdige natuur.

Dag 3

Ferry terug naar Yeppoon op vasteland

Vandaag vertrek je weer per ferry terug naar het vasteland. Lunch voor je verder reist langs de oostkust nog even in een van de beste cafés van Queensland: het Waterline Café.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.