Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Deep Creek & Coorong N.P. vanuit Adelaide

  • • Kamperen in Deep Creek Conservation Park
  • • Kanoën in lagunes in Coorong National Park
  • • Alle maaltijden, excursies en gids inbegrepen
Duur 2 Dagen

Soort Korte rondreizen

Prijs (vanaf) € 455

2-daagse kampeertocht ten zuiden van Adelaide

Een nacht kamperen in Deep Creek Conservation Park op het puntje van de Fleurieu Peninsula met vergezichten over de oceaan en overdag genieten van bijzondere plekken, weg van de drukte. Je reist in een groep van maximaal twaalf personen en onder leiding van een gids. Deze volledig verzorgde, tweedaagse trip heeft een afwisselend programma met leuke fotostops, wandelingen en een kanotocht in beschutte lagunes van het moeraslandschap van Coorong National Park. Je dineert onder de sterrenhemel met uitzicht op zee en lunch wordt geserveerd in de duinen met lokale producten. Er is zoveel moois te ontdekken in Australië, waar je nog wel een van de weinige bezoekers bent en deze trip neemt je mee naar zo'n fijne plek!

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Adelaide naar Deep Creek Conservation Park: Vanuit Adelaide zak je langs de kust af en maakt een stop bij het veel gefotografeerde Port Willunga Beach met mooie kliffen en de overblijfselen van de oude aanlegsteiger. Na een morning tea rij je met de gids naar het Deep Creek Conservation Park, waar je de ruime tent voor vanavond opzet. Na wat eigen tijd en een overheerlijke lunch maak je met de groep wandeling naar Deep Creek Waterfall en verkennen jullie van het park, dat thuis is voor meer dan 100 vogelsoorten, grijze kangoeroes, hagedissen en echidnas. Tussen juni en oktober zie je soms vanaf de kust zelfs walvissen. 's Avonds dineer je op een speciale plek met uitzicht over de zee, onder de sterrenhemel en wellicht vergezeld door een nieuwsgierige kangoeroe.
Dag 2 - Kanoën in Coorong National Park en terug naar Adelaide: Na een stevig ontbijt pakken we de tenten weer in en maken ons op voor weer een mooie dag. Een korte rit brengt je in het spectaculaire Coorong National Park. Een groot moerasgebied met veel waterwegen en lagunes waar je meer dan tweehonderd vogelsoorten en zeehonden vindt. Met een lokale gids verken je het gebied per kano en hoor je over de belangrijke ecologie van dit nationale park. Een wandeling door de duinen leert je over de lokale 'bush tucker' en geniet je daarna van een uitgebreide lunch met producten uit de regio. Je peddelt naar de monding van de Murray Mouth, waar de Murray rivier de zuidelijke oceaan ontmoet. Met de bus rij je in de namiddag over de landelijke weggetjes terug naar Adelaide.
Ilse van der Horst-Borghouts

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Overige info

Vertrek: 1x per maand vanuit Adelaide om 08.30 uur en terug de volgende dag om 16.30 uur.
Belangrijk: kinderen vanaf 15 jaar mogen mee op deze trip.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• 1 nacht kamperen in 4x4m tent inclusief bedlinnen en alle kampeeruitrusting
• ervaren gids
• morning tea op 1e dag
• alle maaltijden van lunch op dag 1 t/m lunch op dag 2
• begeleide kajaktrip in Coorong National Park
• conservation donaties en nationale park fees
• retourvervoer vanuit Adelaide

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.