Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 10 Uur

Fraser Island met vlucht & 4WD vanuit Hervey Bay

Terug Bekijk samenvatting

Een waanzinnig gave manier om Fraser Island te bezoeken is per vliegtuig. Je vertrekt begin van de ochtend vanuit Hervey Bay en vliegt over de baai naar het eiland, waar je landt op het strand. De piloot zet je af bij de huurauto en geeft je de sleutel en een kaart. Je gaat de hele dag zelf op pad met de 4WD auto. Fraser Island heeft een hele diverse natuur met bossen, heldere meren en zandduinen. Rij over het langgerekte Seventy-Five Mile Beach naar het Maheno-scheepswrak, neem een duik in het heldere Lake McKenzie en wandel door het regenwoud. Op de afgesproken tijd verruil je de auto weer voor het vliegtuigje, die je terugbrengt naar Hervey Bay. Wanneer je geluk hebt zie je tussen juli en november misschien nog wel walvissen vanuit de lucht. Een geweldige dag!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.