Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Rose Gums Wilderness Retreat

Het Rose Gums Wilderness Retreat is dé accommodatie voor de natuurliefhebber die tot rust wil komen. Ongeveer een uur ten zuiden van Cairns ligt deze lodge in het Atherton Tableland. Tijdens je verblijf slaap je in een van de negen boomhutten met een prachtig uitzicht over het regenwoud. Laat je verrassen door het wild dat hier leeft, zoals het vogelbekdier (platypus) in de kreken en meer dan 160 verschillende vogelsoorten. De gastvrije hosts vertellen je graag alles over de activiteiten en mogelijkheden in de omgeving.

De boomhutten, ook wel treehouses genoemd, zijn ruim ingericht en bieden veel comfort. Je hebt je eigen keuken, een open haard en een bubbelbad waarin je uitkijkt op de geweldige natuur om je heen.Wil je dineren op een bijzondere plek? Kies dan voor een gezellige barbecue op je eigen balkon of dakterras. Direct vanuit de accommodatie zijn talloze wandelingen mogelijk waarbij je het schitterende regenwoud verkent. Deze kleinschalige accommodatie met een unieke ligging zul je niet snel vergeten!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer