Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Hamilton Island

Hamilton Island maakt deel uit van de Whitsunday Islands en ligt in het hart van het Great Barrier Reef. Het is een van de meest spectaculaire en populaire vakantiebestemmingen van Australië. Het eiland wordt omgeven door ongerepte, witte stranden en een kleurrijke onderwaterwereld. Hamilton Island is een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van het rif en het wereldberoemde Whitehaven Beach. Er zijn rechtstreekse vluchten naar het eiland vanuit onder andere Sydney en Cairns. Op het eiland vind je talloze bars en restaurants, watersporten, activiteiten en vormen van entertainment. Voor zeilliefhebbers is er de Hamilton Island Yacht Club en voor golfliefhebbers Golf Club Hamilton Island. Voor overnachtingen heb je de keuze uit zes accommodatieklassen, die variëren van het luxueuze en romantische resort Qualia tot gezinsvriendelijke appartementen en vakantiehuizen. Hamilton Island heeft dus echt voor elk wat wils.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.