Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Petrohue Lodge

De Petrohue Lodge is prachtig gelegen op de oever van Lago Todos los Santos, midden in Parque Nacional Vicente Perez Rosales. Dit is een van de nationale parken in het Chileense Merendistrict, waar blauwe meren worden omzoomd door groene bergen en besneeuwde vulkanen. Reizigers die hier overnachten, kiezen voor een verblijf in de stille natuur van Chili. De Petrohue Lodge is het enige hotel in de omgeving van Petrohue en een verblijf hier staat dus in schril contrast met een verblijf in het levendige Puerto Varas. 

De meerwaarde van de Petrohue Lodge zit hem niet in de luxe, maar in de locatie. Vanaf de voordeur sta je binnen enkele stappen aan het water van Lago Todos los Santos en wanneer de zon ondergaat, nemen de omringende bergen prachtige kleuren aan. De kamers zijn eenvoudig, maar sfeervol ingericht en hebben allemaal uitzicht over Lago Todos los Santos of de Osorno-vulkaan. Om de rust zo veel mogelijk vast te houden, beschikken ze niet over telefoon of televisie. In de lobby is wifi beschikbaar en de maaltijden in het kleinschalige restaurant zijn van prima kwaliteit. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.