Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Anne-Margaretha

Type Zeilschip

Lengte 22m

IJsklasse met staal versterkte romp

Bemanning Nautische bemanning en expeditiestaf

Capaciteit 12

Heinz Wutschke en Greet Dekker zijn niet alleen de trotse eigenaren van de 22 meter lange Anne-Margaretha, het schip is ook door hen zelf gebouwd en ingericht. Er reizen maximaal 12 gasten mee, verdeeld over zes tweepersoonshutten. Alle hutten hebben een wastafel met warm en koud stromend water. De twee middenhutten hebben elk een eigen douche en toilet en de vier voorhutten delen twee douches en twee toiletten. Er is een ruime salon en kombuis, en genoeg ruimte om je terug te trekken. Elke gast doet naar vermogen mee met sturen, zeilen hijsen, navigeren, koken enzovoort. Natuurlijk is er een professionele bemanning aan boord, die iedereen wegwijs maakt in de geheimen van het zeezeilen.

Bekijk het dekplan

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.