Askja

Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Shoup Glacier kajak-kampeertrip

Duur 2 Dagen

Soort Meerdaagse excursies

Prijs (vanaf) € 530

Vanuit Valdez

Voor de échte outdoorfan is een meerdaagse zeekajakexcursie een absolute aanrader. Met een ervaren gids ga je op avontuur in Shoup Bay Marine State Park. Tijdens deze tweedaagse kajakexcursie ga je per boot naar Shoup Bay en op de tweede dag kajak je terug naar Valdez. Vanuit het kamp verken je de Shoup gletsjer vanaf het water en vanaf het land. Ook zul je kunnen genieten van de meest waanzinnige uitzichten van Alaska.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Tocht per boot naar Shoup Bay en verkenning Shoup Glacier per kajak: Na een eerste kennismaking met de gidsen en een instructie in het zeekajakken, ga je aan boord van een motorboot die je naar Shoup Marine Bay brengt. Hier aangekomen stap je in de kajak en breng je de dag door met peddelen in de baai, en ga je op zoek naar zeeotters, zeehonden en ander wild. Aan het einde van het fjord kom je bij de ijsmuur van Shoup Glacier uit en hier kun je optioneel aan land gaan om de gletsjer van dichterbij te bekijken. Het kamp wordt hier opgezet en terwijl de gidsen een heerlijke maaltijd bereiden, heb je ruim de tijd om je tentje zo neer te zetten, zodat je een 'million dollar view' hebt voor de rest van de avond.
Dag 2 - Vanuit Shoup Bay per kajak terug naar Valdez: In de ochtend van dag twee verkennen je de baai verder en peddel je uiteindelijk terug naar Valdez. De weelderige kustlijn laat zich van zijn beste kant zien terwijl een hopelijk gunstige wind je weer terug brengt naar de haven van Valdez. Onderweg lunch je in Gold Creek State Park en maak je een korte wandeling naar diverse watervallen. Aan het begin van de middag ben je weer terug in Valdez waarmee deze bijzondere excursie ten einde is gekomen.

Kim Haarbrink

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis boeken? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Boek'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• transfer per motorboot
• begeleiding van ervaren Engelstalige gids
• overnachting in tent inclusief slaapspullen
• 2x lunch, 1x ontbijt en 1x diner
• gebruik van kajak en uitrusting
• kajakinstructie
• park fees

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe