Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Orca Adventure Lodge

Duur 3 Dagen

Soort Wildernis lodges

Prijs (vanaf) Op aanvraag

Het ongerepte Alaska

Cordova is een afgelegen vissersdorpje diep in de Golf van Alaska. Door de afgelegen locatie en het ontbreken van wegen ernaartoe is dit een verborgen plek waar weinig bezoekers komen. Wij raden je daarom juist aan om te gaan, want het is een heel gevarieerd gebied met subarctische wouden, hoge bergen, gletsjers, diepe fjorden en een heel afwisselend dierenleven. Bovendien zijn er allerlei excursies mogelijk en kun je er heerlijk wandelen of gewoon genieten van het relaxte leven in de Orca Adventure Lodge.

Deze lodge is gevestigd in een voormalige cannery, waar ooit zalm ingeblikt werd. Na de milieuramp met de Exxon Valdez in 1989 zijn de meeste zalmen uit dit gebied verdwenen en is de cannery verkocht. De eigenaar Steve heeft hier inmiddels een prachtige lodge neergezet, enkele mijlen buiten het dorp aan een van de stille baaien. Alle kamers hebben uitzicht op het water en zijn recentelijk gerenoveerd. Het personeel is bijzonder vriendelijk en in de keuken kun je altijd terecht voor een kop koffie of thee en vers gebakken cookies. Wanneer ’s avonds de lucht oranje kleurt door de ondergaande zon, weet je het zeker: dit is Alaska op zijn best!

Lees meer over deze reis

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.