Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

De ultieme Alaska roadtrip per 4WD

Terug

Reis op maat 
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we de wensen met je door zodat we een offerte voor een reis op maat kunnen uitwerken.

Vervoer

Vanuit Nederland vlieg je naar Anchorage en v.v. Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen, hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden:
- KLM & Delta Airlines vliegen dagelijks naar Anchorage waarbij je 1 x dient over te stappen in Minneapolis, Detroit of Seattle.
- Lufthansa vliegt vanaf 1 juni naar Anchorage waarbij je 1 x dient over te stappen in Frankfurt. Vertrek op dinsdag, donderdag of zaterdag voor heen- en terugreis. Vanaf Frankfurt vlieg je verder met Condor.

Autohuur
Aan de start van je eerste rij dag haal je de huurauto op en deze lever je weer in aan het einde van de reis. In de prijs is een huurauto van GoNorth Alaska inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. Kijk voor meer details op de website van GoNorth.

Tijdverschil

Het is in Alaska 10 uur vroeger dan bij ons.

Maaltijden
Bij de meeste accommodaties is geen ontbijt inbegrepen hoewel ze wel beschikken over een restaurant. In de Bed & Breakfasts is in de meeste gevallen wél ontbijt inbegrepen, dit wordt per accommodatie aangegeven in je offerte.

Accommodatie
Wij bieden de reis aan in middenklasse accommodaties: nette hotels, lodges en inns, soms in het dorp, soms midden in de natuur gelegen. Alle kamers beschikken over eigen faciliteiten, met uitzondering van McCarthy waar je de faciliteiten deelt met de andere gasten. In alle kamers zijn handdoeken aanwezig en houd er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.