Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

De Top van Alaska

Terug

Reis op maat aanpassen
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we je wensen met je door zodat we je een offerte voor een reis op maat kunnen sturen.

Vervoer

Vanuit Nederland vlieg je naar Anchorage en v.v. Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen, hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden:
- KLM vliegt dagelijks naar Anchorage waarbij je 1 x dient over te stappen in Minneapolis, Detroit of Seattle.
- Lufthansa vliegt vanaf 13 juni naar Anchorage waarbij je 1 x dient over te stappen in Frankfurt. Vertrek op maandag, donderdag of zaterdag voor heen- en terugreis.
- Icelandair vliegt vanaf 15 mei naar Anchorage waarbij je 1 x dient over te stappen op IJsland. Vertrek op woensdag of zondag voor de heenreis en op maandag of donderdag voor de terugreis.
Wanneer je ons programma van de Top van Alaska volgt, kun je met Lufthansa vertrekken op donderdag, met Icelandair op zondag of met KLM dagelijks.
Wanneer je de reis aanpast met één of enkele dagen kun je ook op de andere dagen vertrekken met Lufthansa of Icelandair.

Na aankomst op de luchthaven haal je je huurauto op en deze lever je weer in aan het einde van de reis.

Autohuur
In de prijs is een huurauto van Hertz inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. 

Tijdverschil

Het is in Alaska 10 uur vroeger dan bij ons .

Maaltijden
Bij de meeste accommodaties is geen ontbijt inbegrepen hoewel ze wel beschikken over een restaurant. In de Bed & Breakfasts is in de meeste gevallen wél ontbijt inbegrepen, dit wordt per accommodatie aangegeven in je offerte.

Accommodatie
De reis is gebaseerd op verblijf in een mix van hotels en lodges. Accommodaties zijn schaars in sommige plaatsen, wij vragen je flexibel te zijn wat de beschikbaarheid of de faciliteiten van sommige accommodaties betreft. We zullen daarom soms moeten uitwijken naar de andere accommodaties of andere plaatsen. In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.