Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Northwestern Fjords Cruise vanuit Seward

Duur 9 Uur

Soort Excursies

Vanuit Seward

Kenai Fjords National Park en Resurrection Bay vormen samen een spectaculair landschap van diep ingesneden fjorden, afkalvende gletsjers en rotseilanden met ontelbare vogels en zeeleeuwen. Vanuit de haven van Seward maak je een bijzondere tocht door dit indrukwekkende gebied. Zeeotters drijven op hun rug in het water, orkafamilies zwemmen voorbij en bultruggen duiken op uit het niets. Bij een getijdegletsjer wordt de boot stilgelegd en dan is het wachten op een enorme brok ijs die onder luid gekraak afbreekt en met geweld in zee stort. Een uniek schouwspel! Aan boord is altijd een Park Ranger aanwezig, die informatie geeft over de gletsjers, het wild en de natuurlijke geschiedenis van het park. 

Tijdens deze 9 uur durende Northwestern Fjords Cruise vaar je naar de Northwestern Glacier. Als je wat korter het water op wilt, kun je kiezen voor de 6 uur durende Kenai Fjords Cruise

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?
  • Aialik Bay - in the Kenai Fjords National Park
  • Kenai Fjords National Park
  • Resurrection Bay
  • Hubbard Glacier

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.