Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Berenexcursie Brooks Falls vanuit Anchorage

Duur 1 dag

Soort Beren excursies

Prijs (vanaf) Op aanvraag

Vanuit Anchorage

Als je op televisie naar zalm vissende beren bij een waterval ziet, is de kans groot dat dit gefilmd is bij Brooks Falls in Katmai National Park. Je vertrekt vanaf Anchorage via King Salmon naar Brooks Camp, waar een parkranger je veiligheidsinstructies geeft voordat je op pad gaat. Je kunt de beren van dichtbij observeren vanaf platforms bij Brooks Camp. In de maand juli zijn ze vooral actief bij Brooks Falls, en in september zijn ze vooral bij het lagere deel van de rivier te vinden. Op de platforms mogen maximaal 40 personen tegelijk aanwezig zijn, waar je 45 minuten de tijd hebt om foto's te maken. Hierdoor kan je “bearviewing time” dus beperkt worden. Je wandelt de rest van de dag op eigen houtje door het gebied en vliegt in de namiddag terug naar Anchorage.

Als je kiest voor een meerdaagse excursie, overnacht je in de Brooks Lodge bij de waterval. De beschikbaarheid van de lodge is zeer beperkt en moet minimaal anderhalf tot twee jaar van tevoren worden aangevraagd. Boeking gebeurt op basis van loting.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.