Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Over Askja Reizen

Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al ruim twintig jaar de basis van onze reizen. Dit is een concept dat steeds meer mensen aanspreekt. Geen wonder, want als tegenwicht voor de drukte en hectiek van het dagelijkse leven is een actieve natuurvakantie een verademing.

Specialisten met gevoel voor reizen
De wereld van Askja is weliswaar niet heel groot, maar we kennen onze bestemmingen als geen ander. Groepsreizen, individuele rondreizen en reizen op maat: onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Enthousiasme, deskundigheid en goede informatie
Dit zijn kernwoorden die de basis vormen van al onze reizen. De juiste route, naar plekken die je zelf niet zo snel zou ontdekken, of helemaal op maat naar eigen interesse. Of je nu aan een van onze bijzondere groepsreizen deelneemt, individueel op vakantie gaat, of een reis op maat laat samenstellen. Het kan allemaal, we doen het met plezier.

Wie is Askja?
Onze reisorganisatie is genoemd naar de Askja, een actieve vulkaan op IJsland. IJsland is het land waarnaar wij in 1989 onze eerste reis organiseerden. Askja Reizen is nu dé specialist voor reizen naar IJsland. In de loop der jaren hebben wij ons specialisme uitgebreid naar bestemmingen met een net zo indrukwekkende natuur.

Reizen met Askja
Als je reist met Askja, kies je voor jarenlange ervaring en een uitgekiend aanbod met zowel groeps- als individuele reizen. Na boeking ontvang je van ons een uitgebreid informatiepakket met een reisbeschrijving en achtergrondinformatie.

Op bezoek bij Askja
Wij helpen je graag persoonlijk met het samenstellen en boeken van je reis. Als je ons kantoor in Arnhem wilt bezoeken, stellen we het op prijs als je eerst even een afspraak maakt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de juiste specialist tijd voor je reserveert.

Duurzaamheid
Aandacht voor de natuur is bij Askja vanzelfsprekend. Het is de verbindende factor tussen al onze bestemmingen. We zijn ons ervan bewust dat alles wat we doen invloed heeft op de natuur, het milieu en de lokale bevolking. Zo ook reizen. En laten we die nou net organiseren.

Als reiziger laat je altijd een voetafdruk achter. Die willen we zo klein mogelijk maken, door duurzaam en groen te zijn. Als je groen wilt doen, moet je groen denken. Daar werken we met z’n allen elke dag weer hard aan. Hoe? Onze reizen zijn volledig CO2 gecompenseerd. De kosten draagt Askja en de uitvoering gaat via de South Pole Group. Op ons kantoor is er zelfs een Askja Groen club in het leven geroepen. We pakken de fiets naar kantoor, gebruiken groene stroom en hebben licht van led lampen. We verzenden steeds meer digitaal én onze bureaus staan in een ware oase van groene planten. Meer lezen over Askja en duurzaamheid? Lees dan hier verder.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.