Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen ruim twintig jaar de basis van onze reizen. Het is een concept dat steeds meer mensen aanspreekt. Geen wonder, want als tegenwicht voor de drukte en hectiek van het dagelijkse leven is een actieve natuurvakantie een verademing.

Over Askja Reizen

todo

Specialisten met gevoel voor reizen
De wereld van Askja is weliswaar niet heel groot, maar wij kennen onze bestemmingen als geen ander. Groepsreizen, individuele rondreizen, reizen op maat: onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Enthousiasme, deskundigheid en goede informatie
Dit zijn kernwoorden die de basis vormen van al onze reizen. De juiste route, naar plekken die je zelf niet zo snel zou ontdekken, of geheel op maat naar eigen interesse. Of u nu aan een van onze bijzondere groepsreizen deelneemt, individueel op vakantie gaat, of een reis op maat laat samenstellen. Het kan allemaal, we doen het met plezier.

Wie is Askja?
Onze reisorganisatie is genoemd naar de Askja, een actieve vulkaan op IJsland. Het land waar naartoe wij in 1989 onze eerste reis organiseerden. Askja Reizen is nu dé specialist voor reizen naar IJsland. In de loop der jaren hebben wij ons specialisme uitgebreid naar bestemmingen met dezelfde indrukwekkende natuur.

Reizen met Askja
Als u reist met Askja kiest u voor jarenlange ervaring en een uitgekiend aanbod met zowel groeps- als individuele reizen. Na boeking ontvangt u van ons een uitgebreid informatiepakket met een reisbeschrijving en achtergrondinformatie.

Op bezoek bij Askja
Wij helpen u graag persoonlijk met het samenstellen en het boeken van uw reis. Als u ons kantoor in Arnhem wilt bezoeken stellen wij het op prijs als u eerst even een afspraak maakt, wij kunnen dan zorgen dat de juiste specialist tijd voor u reserveert.

Puur natuur
Verantwoord reizen
Bij Askja staat de natuur centraal, het is de bindende factor tussen al onze bestemmingen. Wij houden met de organisatie van onze reizen dan ook zoveel mogelijk rekening met de gevolgen van reizen op het milieu en de natuur. Ter plaatse, in de keuze van bestemmingen en routes, of tijdens het opleidingstraject van onze reisleiders.