Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Kortlopende annuleringsverzekering

Wat wordt er uitgekeerd?

Standaard wordt bij annulering vóór vertrek de volledige reissom vergoed. Moet de reis voortijdig worden afgebroken, dan worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. Met de uitbreiding Waarnemer kun je bijvoorbeeld je compagnon of oppas meeverzekeren. Je ontvangt dan een vergoeding als je moet terugkeren omdat er iets met deze persoon gebeurd is. Daarnaast zijn er nog allerlei andere redenen denkbaar waarom je een reis wilt kunnen annuleren. Hiervoor is de Allrisk Annuleringsverzekering de ideale verzekering. Met deze verzekering kun je zelfs om alle voor jou persoonlijk belangrijke onvoorziene redenen annuleren. De enige uitzonderingen zijn 'geen zin' en 'weersomstandigheden'. Als je om een standaardreden annuleert, krijg je 100% van de annuleringskosten vergoed. Annuleer je om een allrisk-reden, dan worden 75% van de annuleringskosten vergoed.

Belangrijke voordelen
Het hele jaar door verzekerd voor annuleringskosten
Overlijden van 1e, 2e én 3e graad standaard meeverzekerd
Ex-partner blijft eerstegraads familie
Risico van samengestelde reizen standaard meeverzekerd
Ook vergoeding als reisgenoot annuleert en zelf geen verzekering heeft
Unieke Allrisk Annuleringsdekking: je bepaalt zelf de reden van annulering

Scherpe premie
De premie van de Annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de reissom.

Voor de Allrisk Annuleringsverzekering bedraagt de premie 7%. De uitbreiding Waarnemer sluit je af voor 1% extra per waarnemer. De poliskosten bedragen € 3,50. Over de premie en poliskosten is 21% assurantiebelasting verschuldigd.

Waarom Askja Reizen en A.S.R. Verzekeringen?
A.S.R. Verzekeringen is dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Bij A.S.R. ben je uitstekend verzekerd tegen een scherpe premie. Askja kent je en weet precies welke reis je hebt geboekt. We kunnen je advies op maat geven en helpen als je onverhoopt schade hebt.

.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.