1. Avontuurlijk Noorwegen
  2. Gastvrij Zweden
  3. Buitenaards IJsland
  4. Ongerept Faeröer
  5. Winters Lapland

Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Avontuurlijk Noorwegen

In de spectaculaire Noorse natuur heerst een gevoel van vrijheid. Wandel je voeten beurs op één van de uitgestrekte hoogvlaktes of geniet van een indrukwekkend uitzicht op de top van een Noorse fjord. Avontuur gegarandeerd!

Al onze Noorwegen rondreizen

Gastvrij Zweden

Ga op pad in de uitgestrekte bossen, stap in een kajak en peddel over één van de vele meren of breng een bezoek aan de gezellige Zweedse dorpen en steden. Eén ding is zeker: je Zweden rondreis zit vol afwisseling. 

Al onze Zweden vakanties

Buitenaards IJsland

Desolate lavavelden zover het oog reikt, vulkaankraters die als paddenstoelen uit de grond schieten en een door weer en wind gevormd landschap met borrelende modderpoelen en zwavelbronnen. IJsland is buitenaards!

Al onze IJsland rondreizen

Ongerept Faeröer

Valleien met kleine dorpjes waar slechts een handjevol kleurrijke huizen staan, groene kliffen die steil uit de zee oprijzen en kilometers aan wandelpaden. Op deze ongerepte natuurbestemming gaan rust en avontuur hand in hand!

Al onze Faeröer rondreizen

Winters Lapland

Lapland is een walhalla voor iedereen die van een actieve wintervakantie houdt. Ga op pad met een stel husky's voor je slee, maak een sneeuwscootertocht door het winterse landschap en warm 's avonds op in een gloeiend hete sauna. Genieten!

Al onze Lapland vakanties
Nathalie de Leeuw

Reisexpert

Direct contact of een reis 100% op maat?

Wil je direct contact met een van onze reisexperts? Of een reisvoorstel 100% op maat? Dat kan! Onze reisexperts staan voor je klaar.

Maatwerk offerte opvragen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.