Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Askja & Duurzaamheid

Bij Askja draait alles om de natuur. Het is dan ook onze passie om reizen te organiseren naar bijzondere natuurbestemmingen. Daar komt ook een bepaalde mate van verantwoordelijkheid bij kijken, zodat niet alleen wij, maar ook toekomstige generaties kunnen blijven genieten van natuur waar je stil van wordt.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als je bij Askja boekt, dragen wij een vast bedrag af aan Future For Nature. Het bedrag wordt door Future For Nature gebruikt om jonge natuurbeschermers in staat te stellen om hun krachten te bundelen, samen lokale natuurprojecten uit te voeren en tegelijkertijd van elkaar te leren.

Future for Nature logo

Askja steunt Future For Nature

Future For Nature is een stichting die jonge, getalenteerde en ambitieuze natuurbeschermers ondersteunt die zich inzetten voor het behoud van wilde dieren en planten.

07 Mei 2019 - Groepsreizen

Askja groen

Een beetje geitenwollensokkentype ben ik wel. Zo van vegetar Lees verder

03 Jan 2019 - Oost-Canada

De leukste groene reis door Oost-Canada

Voor het eerst dit jaar hebben wij bij Askja de zogenaamde & Lees verder

Tips

voor de reiziger

 1. 1

  Neem je eigen hervulbare drinkfles mee. Afhankelijk van jouw bestemming kun je deze vullen met kraanwater óf je koopt een grote (5 liter of meer) fles met drinkwater om je fles te vullen.
 2. 2

  Kies een actieve excursie, waarbij je zelf fietst of loopt. Beter en vaak ook leuker dan met een auto of per bus.
 3. 3

  Gebruik vaker je handdoek in het hotel. In veel hotels kun je ervoor kiezen om je handdoek meer dan één dag te gebruiken.
 4. 4

  Heb je de keuze? Vlieg dan rechtstreeks. Dat scheelt substantieel in de uitstoot van CO2 en fijnstof.
 5. 5

  Voeg een overnachting in een duurzame accommodatie toe aan je reis. Meestal bieden ze meer extra’s, zoals een mooie ligging.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.