Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Pom Pom Camp

Locatie: in hart van de Okavango DeltaType kamp: eilandkampActiviteiten: dag- & nachtsafari's, mokoro-trips, begeleide natuurwandelingen (afhankelijk van beschikbaarheid) en vogelsafari's

Pom Pom Camp ligt in het hart van de Okavango Delta, in een privéconcessie in het westen van het Moremi Game Reserve. Het kamp is in een klassieke safaristijl ontworpen en kijkt uit op de met waterlelies bezaaide Pom Pom Lagoon.

Verblijf
Pom Pom Camp beschikt over negen traditionele Meru-safaritenten met een en-suite-badkamer met douche en toilet, waarvan één familietent met een gedeelde badkamer. De douches zijn rondom afgesloten, maar hebben geen dak en bieden zo een echte bush-ervaring. Het kamp heeft een ruime, half open lounge met een bar waar je ook dineert. Hier kijk je uit over de lagune, waar je 's avonds kunt ontspannen rond het kampvuur. Het kamp heeft ook een zwembad om te ontsnappen aan de hitte in de middag.

Activiteiten
Ook hier word je weer volledig in de watten gelegd, is het eten allemaal inbegrepen en ga je twee keer per dag op safari. Activiteiten in dit deltaparadijs zijn wildsafari's per jeep overdag en 's nachts, wandelsafari's en mokoro-excursies, allemaal begeleid door lokale, deskundige gidsen. Een typische safari-activiteit in de delta is een tocht in een mokoro, van oorsprong een uitgeholde boomstam. Tijdens deze tocht staan vaak de kleine wonderen der natuur centraal, maar het is niet uitgesloten dat je ook groot wild tegenkomt. Geniet vooral van de stilte. Je hoort alleen hoe het riet wijkt voor de mokoro die vederlicht door het water glijdt, de waterlelies die onder water verdwijnen en de tjirpende krekels. Deze grootste binnenlandse delta ter wereld blijft een magische belevenis! De rust van de delta en de schoonheid van de kronkelende waterwegen, open lagunes en eilanden zullen zeker een hoogtepunt van je safari vormen.

Nijlpaarden en krokodillen zijn te vinden in de diepere lagunes en grote roofdieren zoals leeuwen en luipaarden, maar ook buffels, giraffen, zebra's en gnoes bewegen zich door het hele gebied. Met een beetje geluk zou je tijdens de nachtsafari's dieren als servals en civetkatten kunnen zien. Vogelliefhebbers kunnen genieten van regelmatige waarnemingen van de Afrikaanse zeearend, Giant Eagle Owl en witruggieren.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.