Als u op reis gaat is een goede reis- en annuleringsverzekering onontbeerlijk. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, stelt Askja een reisverzekering verplicht. Heeft uw zelf een doorlopende reis- of annuleringsverzekering, dan raden wij u aan goed na te controleren of u de juiste dekking heeft. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor een goede verzekering of geven u advies met betrekking tot uw reeds lopende reis- of annuleringsverzekering.

Verzekeringen

todo

Waarom Askja Reizen en Europeesche Verzekeringen?
Askja Reizen werkt nauw samen met Europeesche Verzekeringen, de specialist op gebied van reis- en annuleringsverzekeringen. Bij de Europeesche bent u uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie. Askja Reizen kent u en weet precies welke reis u heeft geboekt. Wij kunnen u daarom gericht advies geven en helpen als u onverhoopt schade heeft.

Kortlopende Annuleringsverzekering
Iedereen die een reis boekt of heeft geboekt is met deze verzekering gedekt tegen de kosten van annulering, zowel vóór als tijdens de reis. Door omstandigheden kunt u gedwongen worden om niet aan een geboekte reis of vakantie te beginnen. Ook als u al vertrokken bent, kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Met de Annuleringsverzekering van de Europeesche bent u goed verzekerd tegen deze kosten.
Lees hier meer over deze verzekering.

Kortlopende reisverzekering
De Aflopende Reisverzekering van de Europeesche hoort thuis in de bagage van iedereen die een reis gaat maken of een tijdje op vakantie gaat. Lekker vakantie vieren of een mooie reis maken, dat doet u voor uw plezier. Mocht er onverhoopt toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met deze verzekering uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche zorgt dat u er nooit alleen voor staat. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor u klaar om u in uw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. U kunt de verzekering uitbreiden met onder andere dekkingen voor bijvoorbeeld bagage, hoge geneeskundige kosten in het buitenland, ongevallen en hulp voor uw vervoermiddel.
Lees hier meer over deze verzekering.

Doorlopende reis- en annuleringverzekering
Iedereen die regelmatig op reis gaat en daarvoor niet telkens een aparte verzekering wil afsluiten, is met de Doorlopende Reisverzekering van de Europeesche prima verzekerd. Eén keer regelen en u bent meteen voordelig verzekerd tijdens al uw vakanties, stedentrips en tussentijdse uitstapjes. Het hele jaar door bent u tijdens uw vakanties altijd en overal verzekerd van persoonlijke hulp in uw eigen taal. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor u klaar om u te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. U kunt de verzekering uitbreiden voor onder andere bagage, geneeskundige kosten, ongevallen en wintersport. De Reisverzekering Optimaal biedt de meest complete bescherming.
Een verstandige uitbreiding is de Doorlopende Annulering. Hiermee bent u het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van annulering of plotselinge onderbreking van uw vakantie. Met de Allrisk Annulering bepaald u zelfs uw eigen reden om de reis te annuleren, annuleringskosten worden dan voor 75% vergoed.
Lees hier meer over deze verzekering.

Vakantie Omboekverzekering
Met deze verzekering is iedereen die een reis naar het buitenland heeft geboekt verzekerd tegen eventuele kosten die gemaakt moeten worden bij het omboeken naar een andere vakantiebestemming. Het kan gebeuren dat tussen het moment van boeken en de vertrekdatum iets gebeurt op uw vakantiebestemming waardoor uw vakantieplezier bij voorbaat is bedorven. Denk bijvoorbeeld aan een terroristische aanslag, een natuurramp of epidemie. U zou dan het liefst uitwijken naar een andere bestemming. Deze verzekering geeft u de mogelijkheid zonder kosten om te boeken.
Lees hier meer over deze verzekering.

Last-minute verzekering
Iedereen die last minute een reis boekt, krijgt met deze verzekering de complete reissom terug als de reis vroegtijdig moet worden afgebroken. De naam Lastminuteverzekering verwijst naar de afsluitperiode van de verzekering; maximaal 14 dagen voor vertrek. De Lastminuteverzekering biedt dekking die een reguliere reisverzekering niet biedt. Zo krijgt u de complete reissom terug als de vakantie wegens omstandigheden moet worden afgebroken. Zo kan de vakantie op een later moment worden overgedaan!
Lees hier meer over deze verzekering.

Autocasco verzekering
Als u een auto of een camper huurt, kunt u met de topdekking verzekering uw eigen risico en uitgesloten onderdelen van uw auto- of camperhuur afkopen. Deze speciale verzekering heeft de Europeesche samen met Askja Reizen ontwikkeld en sluit aan bij de CDW verzekering die bij de autohuur is inbegrepen of apart is afgesloten. De topdekkingsverzekering is in bijna alle gevallen voordeliger dan de aanvullende verzekeringen die u ter plaatse kunt afsluiten. Niet alleen is de premie scherp, maar de dekking is ook uitgebreider.
Lees hier meer over deze verzekering.