Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Spot de beren

De hele maand mei maak je bij De Beren kans op een onvergetelijke reis voor twee personen naar West-Canada. Gedurende de 14-daagse reis maak je kennis met Vancouver Island én ga je op zoek naar grizzlyberen vanaf één van de indrukwekkendste plekken op aarde. Klinkt goed, toch?

Hoe ziet de reis eruit?

De reis begint in de levendige steden Vancouver en Victoria, maar al snel verruil je de gezellige stedelijke drukte voor waar het in deze reis natuurlijk om draait: indrukwekkende natuur en beren! Het absolute hoogtepunt is een overnachting in de Knight Inlet Lodge. Hier ga je op zoek naar grizzlyberen, die in september naar zalm vissen in de rivier. Een onvergetelijke ervaring!


*De invulling van de reis is onder voorbehoud en zal na de looptijd van de winactie definitief worden afgestemd.

Hoe maak je kans?

Upload de bon van jouw bestelling of bezoek aan een De Beren restaurant in de periode van 1 t/m 31 mei 2023 op de website van De Beren én vertel waarom jij de reis wilt winnen.

01 Mei 2023 - West-Canada

Beren spotten bij de Knight Inlet Lodge

Het is één van de pareltjes uit ons bureaulaat Lees verder

Reis

Beren & walvissen bij Vancouver Island

Ontdek de bruisende steden, kleine havenstadjes en indrukwek Bekijk

Hoogtepunten

van de reis

 1. 1

  Ga beren spotten bij de Knight Inlet Lodge. Hier draait het natuurlijk allemaal om: ga op zoek naar beren die naar zalm vissen in de rivier. Zonder twijfel een machtig gezicht.
 2. 2

  Maak een walvisexcursie vanuit Tofino. Stap aan boord van een kleine boot en ga op zoek naar walvissen, zeeleeuwen en otters.
 3. 3

  Vlieg per watervliegtuig vanuit Campbell River naar de Knight Inlet Lodge. Onderweg heb je een spectaculair uitzicht op steile kliffen, kletterende watervallen en een gigantisch regenwoud.
 4. 4

  Geniet van een afternoon tea met scones in het Empress Hotel in Victoria. Een absolute must in deze bloemrijke stad met Engelse invloeden.
 5. 5

  Verken het Pacific Rim National Park. Reusachtige bomen, een grillige kustlijn en kilometers lange zandstranden: je kijkt je ogen uit in dit natuurreservaat.
 6. 6

  Maak een stadswandeling door de levendige stad Vancouver. Tip: onder de bruggen van Granville Island is een gezellig uitgaanscentrum met winkeltjes en een markt.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.