Unieke overnachtingen

Plekken waar je geslapen moet hebben

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow

Slapen in de Afrikaanse wildernis? Slapen in een iglo? Slapen op een tropisch eiland? Slapen tussen de beren? Een bijzondere locatie of accommodatie kan een absoluut hoogtepunt zijn van je reis. Bij ons kun je bijzondere overnachtingen plannen tijdens je reis. Lees verder...

Sneeuwhotel
Elke winter verrijzen op meerdere plekken in Lapland verschillende sneeuwhotels. Wie durft zijn warme hotelkamer te verruilen voor een overnachting in een sneeuwkamer? 

Wildernishut
Overnachten in de Lapse wildernis? Tijdens onze meerdaagse huskysafari's overnacht je in een wildernishut. De overnachting is eenvoudig, zonder elektriciteit en stromend water en met een buitentoilet. Maar binnen brandt de houtkachel en er is een sauna aanwezig! Door de afgelegen ligging is zo'n wildernishut een ideale plek om het noorderlicht te spotten.

Slapen tussen de beren
De intieme Great Bear Lodge is alleen te bereiken per boot of vliegtuig vanuit Port Hardy. Dit gebied is een uitstekende plek om bruine beren van dichtbij te observeren, maar ook de zwarte beer is in deze bossen thuis. Twee keer per dag trek je er met een gids op uit, op zoek naar beren en ander wild.

Slapen in het Great Barrier Reef
Lady Elliot Island is dé perfecte plek om te genieten van het Great Barrier Reef. Deze atol wordt omringd door een indrukwekkende onderwaterwereld vol kleurrijke koralen in zeer helder water met zicht tot wel 35 meter. Tijdens het duiken of snorkelen kun je behalve door allerlei rifvissen ook vergezeld worden door zeeschildpadden, dolfijnen en tot wel 700 rondom het eiland levende mantaroggen.

Inklappen

Door onze specialisten geselecteerde reizen