Unieke overnachtingen

Plekken waar je geslapen moet hebben

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow

Slapen in de Afrikaanse wildernis? Slapen in een iglo? Slapen op een tropisch eiland? Slapen tussen de beren? Een bijzondere locatie of accommodatie kan een absoluut hoogtepunt zijn van uw reis. Bij ons kunt u bijzondere overnachtingen plannen tijdens uw reis. Lees verder...

Sneeuwhotel
Elke winter verrijzen op meerdere plekken in Lapland verschillende sneeuwhotels. Wie durft zijn warme hotelkamer te verruilen voor een overnachting in een sneeuwkamer? 

Wildernishut
Overnachten inde Lapse wildernis? Tijdens onze meerdaagse huskysafari's overnacht u in een wildernishut. De overnachting is eenvoudig, zonder elektriciteit en stromend water en een toilet buiten. Binnen brandt de houtkachel en er is een sauna aanwezig. Door de afgelegen ligging een ideale plek om het noorderlicht te spotten!

Slapen tussen de beren
De intieme Great Bear Lodge is alleen te bereiken per boot of per vliegtuig vanuit Port Hardy. Het gebied is een uitstekende plek om de bruine beren van dichtbij te observeren, maar ook de zwarte beer is in deze bossen thuis. Twee maal per dag trekt u er met een gids op uit op zoek naar beren en ander wild.

Slapen in het Great Barrier Reef
Lady Elliot Island is dé perfecte plek om te genieten van het Great Barrier Reef. Deze atol wordt omringd door een indrukwekkende onderwaterwereld met kleurrijke koralen in zeer helder water met zicht tot wel 35 meter. Tijdens het duiken of snorkelen kunt u, naast uiteenlopende rifvissen, vergezeld worden door zeeschildpadden, dolfijnen en tot wel 700 rondom het eiland levende manta roggen.

Inklappen

Door onze specialisten geselecteerde reizen