Treinreizen

Onvergetelijke treinreizen dwars door de natuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow

Dwars door Zuid-Afrika of Alaska reizen per trein? Of neemt u de Ghan in Australië? Onze treinreizen zijn legendarisch en uniek. Geniet van het uitzicht, ontmoet nieuwe mensen en beleef onze prachtige bestemmingen. Een reiservaring die u nooit zult vergeten. Lees verder...

Zuid-Afrika
De Blue Train tussen Pretoria en Kaapstad is een 27-uur durende reis van 1.600 kilometer door een van de meest gevarieerde en spectaculaire landschappen van het Afrikaanse subcontinent. Onderweg geniet u van een verfijnde keuken, aangevuld met de beste Zuid-Afrikaanse wijnen, terwijl er een steeds veranderend landschap voorbij trekt.

Australië
In Australië zijn er een aantal bijzondere treinreizen te maken, met name dwars door de outback. De mooiste routes zijn Sydney via Adelaide naar Perth en van Adelaide via Alice Springs naar Darwin. De reis is comfortabel en het prachtige landschap ziet u aan u voorbij trekken. Het is een reis op zich!

Alaska
De prachtige beelden van treinen door Alaskaanse natuur heeft u vast wel eens gezien op Discovery Channel. Askja heeft een prachtige combinatiereis waarbij grote delen van de route met de trein worden bereist. 

Azië
Kijk voor treinreizen naar Azië eens bij onze collega's van VNC Asia Travel.

Inklappen