Groepsreizen

Kleine groepen & grote avonturen

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow

Persoonlijk, gezellig en onvergetelijk. Met onze Askja groepsreizen gaat u onder begeleiding van Nederlandse reisleiding, samen met een leuke groep mensen op reis naar een bijzondere bestemming. Of reis mee met een van de internationale groepsreizen die we aanbieden.  Lees verder...

Alaska
Reis in een kleine groep langs alle hoogtepunten van Alaska, waarin ruige natuur, wildlife, kleurrijke havenplaatsjes en door de tijd vergeten dorpen elkaar afwisselen. Met onze Groepsreis Alaska Natuurlijk verblijven we in comfortabele en authentieke hotels en lodges, meestal midden in de natuur. Na een excursie in Denali National Park, vervolgen we onze reis over de spectaculaire Denali Highway, die zich door eenzame landschappen slingert. De weg is grotendeels onverhard en maakt de rit tot een geweldige ervaring! Daarna verkennen we het Wrangell St. Elias National Park. Vanuit de prachtig gelegen Knik River Lodge verkennen we de afwisselende Mat-Su Valley, omgeven door prachtige bergen en gletsjers. We sluiten de reis af op het Kenai Peninsula, waar we in Seward een cruise maken door het Kenai Fjords National Park op zoek naar gletsjers en walvissen en vanuit Homer kun je deelnemen aan een berenexcursie naar Katmai National Park. Na een laatste overnachting in Anchorage is deze fantastische groepsreis in Alaska ten einde gekomen.

IJsland
Onze Askja groepsreizen naar IJsland brengen je langs de hoogtepunten, maar vaak ook langs verrassende plekken zoals het verlaten binnenland. Elke groepsreis heeft zijn eigen karakter. De ene is luxer en comfortabeler dan de andere. Sommige richten zich voornamelijk op wandelen. Daarnaast wisselt bij elke groepsreis de route of reisduur. Vraag dan ook altijd aan een van onze reisexperts welke groepsreis het beste bij uw wensen past.

Onze reisleiders
Veel van onze reisleiders hebben niet alleen jarenlange reiservaring in IJsland of Alaska, vaak is het land een rode draad in hun leven. Sommigen schrijven er een boek over, anderen zijn er naartoe geëmigreerd. Askja hecht veel waar aan enthousiaste en deskundige reisleiding. Dat is terug te vinden in onze eigen opleiding, die door de ANVR is gecertificeerd. Een onmisbare stap in de ontwikkeling van het vak!

De reizen
Vrijwel alle groepsreizen zijn volledig verzorgd en zeer compleet. Zo maakt u op een comfortabele manier uitgebreid kennis met de landschappen en natuur van IJsland & Alaska. Naast bekende hoogtepunten bezoeken we vaak bijzondere locaties. Hier maken we dan regelmatig lichte wandelingen door de indrukwekkende natuur, waarbij de wandelduur varieert per groepsreis. Soms met meerdere wandelingen per dag. Natuurlijk kunt u naar believen eens een (deel van de) wandeling overslaan en met de bus meegaan. Ook op de langere rijdagen, per bus, wordt geregeld gestopt voor een kort uitstapje, een fraai vergezicht of een bezoek aan een bezienswaardigheid.

Inklappen

Door onze specialisten geselecteerde reizen