Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Grootbos Nature Reserve

Luxe in harmonie met de natuurGenesteld tussen de bergen en de zee ligt het particuliere natuurreservaat Grootbos. Dit eco-paradijs in de zuidpunt van zuidelijk Afrika herbergt een ongeëvenaarde flora en een grote verscheidenheid aan zeedieren. Hier leven de "Marine Big 5": walvissen, haaien, dolfijnen, zeehonden en pinguïns. Je kunt er prachtige wandelingen (met en zonder gids) maken door een uniek ecosysteem van fynbos, allerlei bloemensoorten en oude 'Milkwood-bomen'. Vanuit de lodge worden veel excursie aangeboden, zoals een bezoek aan nabijgelegen grotten, wijntours naar wijngaarden in de buurt, rondvluchten over de baai en bloemensafari's per 4x4. Ook een walvisexcursie, paardrijden en eventueel 'shark cage diving' behoren tot de mogelijkheden. Wat betreft het eten en drinken word je tijdens je verblijf echt verwend. De lodge heeft een goede keuken en serveert heerlijke wijnen. Grootbos biedt een luxe verblijf met een unieke Afrikaanse ervaring. Deze bijzondere overnachtingsplek ligt op twee uur van Kaapstad en op slechts dertig minuten van Hermanus, waardoor het een prachtige upgrade is voor een paar nachten in deze regio.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.