Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

3-daagse wandeltocht Wells Gray Park

Duur 3 Dagen

Soort Wandel & actief

Prijs (vanaf) Op aanvraag

Wandelen naar Battle Mountain

Wells Gray Park is centraal gelegen tussen Jasper en Vancouver en biedt volop mogelijkheden om de echte wildernis en onbedorven natuur te beleven tijdens je reis door West-Canada. Het park vol bergen, meren en watervallen is nog niet zo druk als de beroemde parken Banff National Park en Jasper National Park, maar zeker de moeite van het ontdekken waard. De gids bereidt heerlijke maaltijden, die je opeet bij een kampvuur terwijl je alles te weten komt over het leven in de natuur.

Dit 3-daagse Fight & Battle wandelarrangement naar Battle Mountain is ook voor de beginnende wandelaar goed te doen. Je overnacht in een comfortabele chalet in het bos en vanuit deze plek verken je in twee dagen de richels en paden van deze trail. Je wandelt alleen een lichte dagrugzak als bagage. Onder leiding van een ervaren berggids overwin je de top van Battle Mountain, met als beloning een fantastisch uitzicht op de omliggende bergketens! Wil je meer uitdaging kies dan voor de 5-daagse trektocht naar de Trophy Mountains.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.