Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

100% Vancouver Island

Terug

Reis op maat aanpassen
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we je wensen met je door zodat we je een offerte voor een reis op maat kunnen sturen.

Vervoer

Vanuit Nederland of België vlieg je naar Victoria v.v., dit zal altijd met een overstap zijn. Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen, hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit vluchten met KLM of met Air Canada, al dan niet gecombineerd met Lufthansa.  Na aankomst op de luchthaven haal je je huurauto op en deze lever je weer in aan het einde van de reis.

Autohuur
In de prijs is een huurauto van Avis inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. Kijk hier voor meer details op de website van Avis.

Nootka Sound dagcruise met de MV UchuckIII
In de reissom is een dagcruise door de Nootka Sound inbegrepen waarbij je met een soort postboot die ook pakketten en vracht langsbrengt bij de lokale bevolking, naar de kleine gehuchtjes aan de Nootka Sound vaart. Deze tocht gaat niet dagelijks maar op de volgende dagen: Nootka Sound dagcruise: alleen op dinsdag
Friendly Cove dagcruise: op woensdag en zaterdag

Tijdverschil

Het is in Vancouver 9 uur vroeger dan bij ons .

Maaltijden
Bij een aantal accommodaties is ontbijt inbegrepen, dat staat aangegeven in het dagprogramma met (LO). 

Accommodatie
De reis is gebaseerd op verblijf in hotels en inn's . In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.