Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Kootenay Rockies roadtrip

Terug

Reis op maat aanpassen
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we je wensen met je door zodat we je een offerte voor een reis op maat kunnen sturen.

Vervoer

Vanuit Nederland of België vlieg je naar Calgary v.v. Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen. Hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit vluchten met KLM die in de meeste gevallen een rechtstreekse verbinding heeft maar ook bieden we vluchten aan van Air Canada, al dan niet gecombineerd met Lufthansa. Hierbij dien je 1 x over te stappen. Dit kan zijn in bijvoorbeeld Frankfurt, Zurich of Toronto. Deze vluchten kunnen voordeliger zijn dan de non-stop vluchten van KLM. Na aankomst op de luchthaven haal je je huurauto op en deze lever je weer in aan het einde van de reis.

Autohuur
In de prijs is een huurauto van Avis inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. Kijk hier voor meer details op de website van Avis.

Tijdverschil

Het is in Calgary en de provincie Alberta 8 uur vroeger dan bij ons en in British Columbia 9 uur vroeger.

Maaltijden
Bij de enkele accommodaties is ontbijt inbegrepen (LO), dit wordt per accommodatie aangegeven in uw offerte.

Accommodatie
De reis is gebaseerd op een mix van kleinschalige accommodaties zoals Bed & Breakfasts, Inn's en lodges. Deze zijn altijd op aanvraag, omdat vanwege de Covid-periode veel kleinschalige accommodaties gedwongen waren hun accommodatie te sluiten, is de beschikbaarheid hiervan sterk verminderd. We zullen daarom soms moeten uitwijken naar de grotere accommodaties zoals hotels en lodges.

In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.